Diverse

DIVERSE | Nu arunca zeama de la castraveţii muraţi! Uite ce poţi face cu ea

Dupa ce consumam castravetii murati, multi dintre noi arunca zeama. Aceasta este probabil cea mai mare greseala pe care o facem in bucatarie.

Sucul ramas dupa consumarea castravetilor murati poate fi foarte folositor in alte retete.

Iata care sunt cele mai bune metode de a refolosi aceasta zeama delicioasa:

1. Foloseste sucul de castraveti murati pentru a fragezi carnea. Il puteti utiliza ca marinata pentru cotletul de porc sau carnea de pui.

2. Adauga cateva linguri in apa cartofilor natur cu cateva secunde inainte de a-i scoate din recipient. De asemenea, poti adauga sucul in salata de cartofi pentru o explozie de aroma, scrie kudika.ro.

3. Adauga un strop de suc in pastele gatite din frigider pentru a le “readuce la viata”.

4. Cand faci hummus, iti recomand sa adaugi cateva picaturi de zeama de la castravetii murati pentru a ii da un impuls suplimentar de aroma si un gust usor acrisor;

5. Refoloseste sucul de castraveti pentru a conserva ceapa, usturoiul sau alte legume moi.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/nu-arunca-zeama-de-la-castravetii-murati-uite-ce-poti-face-cu-ea_1710029.html#ixzz3bYSFqXNZ
Follow us: @realitatea on Twitter

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page