Diverse

DIVERSE | GREȘEALA pe care o fac tot timpul gospodinele atunci când reîncălzesc mâncarea

Când mâncarea se răcește, aceasta își pierde gustul.

Iată ce poți să faci ca mâncarea să capete, din nou, savoare:

  • Tocăniţe şi borșuri / supe / ciorbe

Se vor reîncălzi la foc mic. Dacă sunt reîncălzite la foc mare, lichidul se evaporă, iar mâncarea îşi pierde gustul şi consistenţa.

  • Orez

Pentru aragaz, orezul se pune într-o cratiţă şi se adaugă puţină apă. Se ţine la foc mediu și se amestecă uşor aproximativ 1 minut. Se opreşte focul, se pune capacul şi se lasă 5 minute.

Pentru cuptorul cu microunde, pune orezul într-un vas, adaugă puţină apă și acoperă vasul cu folie alimentară, având grijă să nu atingă orezul. După 3 minute, este numai bun de consumat.

  • Plăcintă

Plăcinta cu fructe se taie felii. Cuptorul se încălzeşte la 180 de grade C. Plăcinta se dă la cald 8-10 minute.

  • Ceai / cafea

Cea mai bună metodă este să le reîncălzeşti în cuptorul cu microunde, într-o cană ceramică.

Sursa: observator.tv

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page