Diverse

DIVERSE | De ce e important să bei apă pe stomacul gol

In Japonia a devenit o traditie sa bei apa imediat ce te ridici din pat.

Inainte de a face orice, japonezii beau 160 ml de apa. Apoi se spala pe dinti si asteapta 45 de minute inainte sa manance sau sa mai bea ceva. Dupa ce a trecut perioada, mananca si beau apa normal. Iar odata ce au terminat de mancat, nu mai beau si nu mananca nimic timp de doua ore.

Oamenii de stiinta au inceput sa studieze fenomenul si sa afle daca acest obicei are sau nu o valoare medicala.

Studiile japonezilor au confirmat faptul ca “tratamentul” cu apa are rezultate pozitive in mai multe afectiuni precum durerile (de cap, musculare etc.), atrita, epilepsie, obezitate, tuberculoza, meningita, gastrita, diabet, constipatie, greata, voma, dar si in cazul unor probleme ale inimii, rinichilor, uterului, urechilor si gatului.

“Regimul” pentru boli

Folosind metoda de mai sus, cercetatorii spun ca este nevoie de un anumit regim pentru a trata diferite boli.

– pentru hipertensiune arteriala: 30 de zile

– pentru gastrita: 10 zile

– pentru diabet: 30 de zile

– pentru constipatie: 10 zile

– pentru cancer: 180 de zile

– pentru tuberculoza: 90 de zile

– pentru artrita: 3 zile in fiecare prima saptamana a lunii, apoi se revine la rutina obisnuita.

Folosindu-se aceasta metoda se creste frecventa urinarilor si astfel se elimina cat mai multe toxine.

Mai este de notat faptul ca, in timpul mesei, japonezii si chinezii nu beau apa rece, ci ceai cald. Apa rece incetineste procesul de digestie si solidifica grasimile din alimente. Grasimile solidificate intereactioneaza cu acidul din stomac si se absorb mult mai repede in intestine, ceea ce poate duce la cancer.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page