Retete
-
RETETA | Ficăţei de pui cu ciuperci
Ingrediente: 300 g ciuperci champignon 250 g ficăţei de pui 1 piept de pui 3 linguri ulei 2 linguri unt…
Read More » -
RETETA | Muşchi de porc în aluat
Ingrediente: 1 bucată muşchi de porc, 1 conservă ciuperci, 2 cepe, 2 ouă + 1 gălbenuş, 100 g unt, 1…
Read More » -
RETETA | Salată de broccoli
Ingrediente: 1 broccoli 1 rădăcină de țelină 1 măr 2 căței de usturoi 2 castraveți murați Se dau prin răzătoare…
Read More » -
RETETA | Plăcintă cu mere
Ingrediente: 4 mere 4 ouă 120 grame zahăr 200 grame ulei de floarea soarelui 500 grame făină 1 plic praf…
Read More » -
RETETA | Ruladă de spanac cu șuncă și cașcaval
Ingrediente: 350 de grame de spanac fiert, bine scurs de lichid și mărunțit fin 3 ouă 4 linguri de smântână…
Read More » -
RETETA | Cornulețe cu gem
Ingrediente: Pentru aluat: 375 g făină 75 g îndulcitor 250 g unt moale 2 gălbenușuri 1 praf de sare coajă de…
Read More » -
RETETA | Ruladă din carne de pasăre
Ingrediente: 1 piept dezosat pasăre 100 g șuncă feliată 250 g carne tocată pasăre 50 g fistic prăjit și descojit…
Read More » -
RETETA | Piept de curcan la cuptor
Ingrediente: 1 căpățână la usturoi ulei de floarea soarelui sare piper 2 linguri unt 1, 5 kg piept de curcan…
Read More » -
RETETA | Saramură de crap
Ingrediente: 1,5 kg crap proaspăt 4 roşii potrivite 2 ardei graşi galbeni 2 ardei iuți roşii 1 ceapă 50 ml…
Read More » -
RETETA | Salată caldă de cartofi cu sos cremos de muștar
Ingrediente: 1,5 kg cartofi 4 castraveți murați 150 g kaizer 1 ceapă sare piper 100 g unt 2 linguri făină…
Read More » -
RETETA | Orez oriental cu pui
Ingrediente: 200 g orez integral 30 g unt 470 ml apă sos picant sau sos asiatic, după gust 450 g…
Read More » -
RETETA | Piept de pui cu ciuperci, în sos de usturoi
Ingrediente: 4 bucăți piept de pui 2-3 linguri ulei 250 g ciuperci 4 căței de usturoi, feliați 300 ml smântână…
Read More » -
RETETA | Tartă cu zmeură
Ingrediente: 220 g făină 200 g zahăr 4 ouă 2 lămâi 100 g unt 140 ml ulei 1 ½ linguriță…
Read More » -
RETETA | Crochete de pui la cuptor
Ingrediente: 450 g piept de pui, tăiat bucățele mici 2 căței de usturoi, pisați 60 g făină 70 g fulgi…
Read More » -
RETETA | Crap la cuptor cu sos de roşii şi măsline
Ingrediente: 1 crap de 1,5 kg 1 cepă 200 g măsline feliate 5 linguri ulei 1 lingură sos de roşii…
Read More » -
RETETA | Negresă cu nuci şi ciocolată
Ingrediente: 1 cană zahăr 1 cană apă minerală 1/2 cană ulei 4 linguri gem de caise 3 linguri cacao 100…
Read More » -
RETETA | Dovlecei cu parmezan la cuptor
Ingrediente: 2 dovlecei, feliați rondele 1 lingură ulei 100 g pesmet 70 g parmezan, ras sare piper Mod de preparare:…
Read More » -
RETETA | Salată de fasole verde
Ingrediente: ● 300 g fasole verde ● 1 ceapă roșie ● 50 g măsline ● 100 g brânză de capră…
Read More » -
RETETA | Rulouri de pește cu ghimbir
Ingrediente: 600 g file peşte alb 2 linguriţe sos de stridii ½ linguriţă zahăr 3 căţei usturoi zdrobiţi 1 bucată…
Read More » -
RETETA | Chifteluțe de post
Ingrediente: 6 cartofi 2 morcovi 3 căței de usturoi ulei pătrunjel sare făină griș Mod de preparare: Cartofii și morcovii…
Read More » -
RETETA | Piept de porc marinat
Ingrediente: 1 kg piept de porc 50 ml vin roșu 3 lingurițe sare 1 linguriță piper negru măcinat 1 linguriță…
Read More » -
RETETA | Macrou la cuptor
Ingrediente: 800 g macrou 2 cepe zeama de la 2 lămâi 50 ml ulei sare piper 2-3 foi dafin 300…
Read More » -
RETETA | Cornulețe cu gem
Ingrediente: Pentru aluat: 375 g făină 75 g îndulcitor 250 g unt moale 2 gălbenușuri 1 praf de sare coajă de…
Read More » -
RETETA | Supă cu găluște (de post)
Ingrediente: 2 morcovi 2 cepe 1 pastarnac 1 telina. Ingrediente pentru galuste: 4 linguri de faina / 4 linguri de gris…
Read More » -
RETETA | Pârjoale de post
Postul a început de curând, așa că avem nevoie de inspirație, în bucătărie, pentru a-l putea duce la bun sfârșit,…
Read More » -
RETETA | Zacuscă de fasole
Ingrediente: 1 kg fasole uscată 2 kg ceapă 3 kg gogoşari 1 litru ulei 1 litru bulion sare Mod de…
Read More » -
RETETA | Sarmale cu ciuperci (de post)
Ingrediente: 1-2 căpăţâni de varză murată sau dulce (în funcţie de mărimea verzei, dar şi de calitatea frunzelor) 500 de…
Read More » -
RETETA | Prăjitură fragedă cu mere
Ingrediente: 250 g unt 250 g zahăr 5 ouă 1 ½ linguriţă praf de copt 1 fiolă vanilie 350 făină…
Read More » -
RETETA | Conopidă cu smântână la cuptor
Ingrediente: 800 g conopidă 200 ml smântână cu 30% grăsime 100 ml lapte 100 g caşcaval ras 2 ouă nucşoară…
Read More » -
RETETA | Cartofi cu bacon la cuptor
Ingrediente; 1,5 kg cartofi roșii 7-8 felii bacon 1 linguriță sare piper 1 linguriță cimbru 1 linguriță oregano 3 linguri…
Read More »