Retete
-
RETETA | Piept de curcan cu dovlecei și brânză
Ingrediente: 500 g piept de curcan dezosat 200 g felii de bacon 2 dovlecei 200 g brânză feta sare, piper ulei 5…
Read More » -
RETETA | File de pește în sos de tomate
Ingrediente: 8 g unt 2 căței de usturoi 1 lingură de vin zeama de la ½ lămâie 115 g pastă…
Read More » -
RETETA | Pește în sos alb
Ingrediente: 4 fileuri de pește sare piper 2 linguri unt 50 g făină 1 lingură ulei 4 căței de usturoi…
Read More » -
RETETA | Chiftele cu sos la cuptor
Ingrediente: Pentru chiftele 400 g carne vită şi porc tocată 2 ouă 4 linguri pătrunjel tocat 50 g pesmet sare…
Read More » -
RETETA | Chiftele de legume cu sos picant
Ingrediente: ½ dovlecel 2 ciuperci ½ ardei gras galben 2-3 codiţe de ceapă verde 1 cartof fiert 1 morcov mic…
Read More » -
RETETA | Salată rusească cu sfeclă roșie
Ingrediente: 4 sfecle 4 morcovi 2 cartofi 2 ouă 1 scrumbie marinată 300 g maioneză 20 g gelatină salată verde Mod…
Read More » -
RETETA | Rulouri de castraveți cu brânză și somon afumat
Ingrediente: 220 g cremă de brânză 100 g somon afumat mărar 2 linguri zeamă de lămâie 2-3 castraveți lungi Mod…
Read More » -
RETETA | Bruschete cu cremă de brânză și somon afumat
Ingrediente: 250 g cremă de brânză 100 g brânză feta, mărunțită 1 cățel de usturoi, zdrobit 140 g somon afumat…
Read More » -
RETETA | Negresă cu cremă de brânză
Ingrediente: Pentru negresă 100 ml ulei 100 g cacao 200 g ciocolată neagră 100 g zahăr 2 ouă 1 linguriță…
Read More » -
RETETA | Somon cu legume la cuptor
Ingrediente: 4 medalioane de somon 500 g broccoli 500 g conopidă 2 morcovi 4 căţei de usturoi sare piper 100…
Read More » -
RETETA | File de somon învelit în aluat
Ingrediente: 4 fileuri de somon 1 foaie de aluat foitaj 250 g spanac congelat 400 g perle de brânză cu…
Read More » -
RETETA | Tort cu ananas
Ingrediente: Blat – 4 oua, 110 gr zahar, 10 gr zahar vanilat, 120 gr faina, 2 linguri apa, 1 praf…
Read More » -
RETETA | Musaca de cartofi
Ingrediente: 600g cartofi; 500g carne tocată; 2 cepe sau 1 legătură de ceapă verde; 1 morcov; 1 legătură de pătrunjel;…
Read More » -
RETETA | Ruladă de porc
Ingrediente: 1 lingurita boia dulce 1 bucata pulpa de proc cca 1 kg 3 bucati carnat de casa 3 bucati…
Read More » -
RETETA | Rulada cu foi de napolitană și cremă de cocos și caramel
Ingrediente: 3 foi napolitana, crema caramel: 250 gr zahar 300 ml apa 300 gr biscuiti crema cocos: 250 gr zahar…
Read More » -
RETETA | Prajitură cu cremă de mascarpone și ananas
Ingrediente: Pentru blat: 4 oua + 4 albusuri 10 linguri zahar 6 linguri ulei 8 linguri faina 3 linguri cacao…
Read More » -
RETETA | Pui cu ciuperci în sos de bere
Ingrediente: 500 de grame de aripi de pui 300 de grame de ciuperci champignon O jumătate de litru de bere…
Read More » -
RETETA | Cornulețe cu vișine
Ingrediente: 100 g unt moale 100 g smântână 5 grame drojdie uscată un vârf de sare făină Ingrediente pentru umplutură:…
Read More » -
RETETA | Prăjitură cu brânză și afine
Ingrediente: 400 g brânză de vaci cremoasă 190 g de iaurt degresat 5 linguri de zahăr 3 linguri de griș…
Read More » -
RETETA | Cotlet de porc cu portocale
Ingrediente (6 porţii) 1 kg cotlet de porc 10 felii bacon 2 portocale sare piper salvie cimbru 1 căţel usturoi…
Read More » -
RETETA | Ruladă de porc
Ingrediente: 1, 5 kg pulpă de porc 2 linguri rozmarin tocat 6 căței de usturoi pisați 6 căței de usturoi…
Read More » -
RETETA | Pește în aspic
Ingrediente: 2 păstrăvi 1 morcov 1 ceapă 1 păstârnac ½ dovlecel tăiat cubulețe 5 căței usturoi zdrobiți 1 lămâie 1…
Read More » -
RETETA | Salată de cartofi cu măsline
Ingrediente: 2 cartofi 8 roșii cherry 10 măsline fără sâmburi 1 legătură ceapă verde 2 linguri capere 2 linguri ulei…
Read More » -
RETETA | Supă de legume cu fidea
Ingrediente: 2 cepe potrivite, 2 morcovi, 1 dovlecel, 1 rădăcină de păstârnac, 2 cartofi, 150 g fidea, 2,5 l apă,…
Read More » -
RETETA | Fasole cu costiţă
Ingrediente: 500 g fasole boabe albă 700 g costiţă de porc 1 ceapă mare 1 ardei gras roşu 1 morcov…
Read More » -
RETETA | Fasole bătută
Ingrediente: 1 kg fasole boabe 1 păstârnac 1 ceapă 2 morcovi sare Pentru garnitură: 2 cepe mari 1 ceaşcă mare…
Read More » -
RETETA | Bulete de caşcaval
Ingrediente: 300 g caşcaval 250 g telemea 2 ouă 1 linguriţă praf de copt 5 linguri făină piper cimbru ulei,…
Read More » -
RETETA | Salată cu brânză și nuci
Ingrediente: 100 g brânză de capră 1 pungă mix salată 50 g miez de nucă 1 lingură ulei 1-2 lingurițe…
Read More » -
RETETA | Țelină gratinată
Ingrediente: 1 țelină mare 200 g kaizer zeama de la ½ lămâie 200 g cașcaval ras 2 ouă 4 linguri…
Read More » -
RETETA | Cornuleţe cu gem şi nucă
Ingrediente: 250 g untură (sau unt), 25 g drojdie proaspătă, 250 ml lapte, 100 g zahăr, 600 g făină, 1…
Read More »