Retete
-
RETETA | Paste cu broccoli si piept de pui
Ingrediente: 1 pachet farfalle 300 gr broccoli 1 conserva mica mazare (sau mazare verde) 150 – 200 gr 400 gr piept de pui…
Read More » -
RETETA | Rulada cu crema de branza si somon
Ingrediente: Pentru foaia de rulada: 2 oua 50 ml apa fierbinte 30 g unt topit 30 g faina 30 g amidon…
Read More » -
RETETA | Tort cu ananas si mascarpone
Ingrediente: Blat: 4 oua medii 160 g zahar 100 g faina de grau 20 g cacao (22% grasime) Crema: 400 g smantana…
Read More » -
RETETA | Tarta cu capsuni si mascarpone
Capsunile sunt fructele acestor zile de inceput de vara si ar fi pacat sa nu profiti de savoarea lor. O…
Read More » -
RETETA | Placinta de legume
Iata o reteta care poate fi preparata cam cu ce ai la indemana prin bucatarie. Este simpla si o poti…
Read More » -
RETETA | Desert rapid cu căpșuni
Ingrediente: 400 g căpșuni 1 piersică mare 100 ml smântână pentru frișcă miere/zahăr (opțional) înghețată de vanilie Mod de preparare:…
Read More » -
RETETA | Costiţe de miel la cuptor
INGREDIENTE: 8 costiţe miel 1-2 legaturi ceapă 1 legatura usturoi 3-4 lingurite ulei de măsline sare piper rozmarin 1 praf cimbru Pentru garnitură 2-3 morcovi 1 ţelină…
Read More » -
RETETA | Pui pané
INGREDIENTE: 1 piept intreg de pui 2 linguri faina sare si piper Pentru aluatul de prajit 5 linguri faina 1 plic praf de copt…
Read More » -
RETETA | Supă de mazăre cu sparanghel și tarhon proaspăt
Supa de mazare cu sparanghel si tarhon proaspat este o reteta pentru intreaga familie, a carei aroma deosebita, datorata tarhonului,…
Read More » -
RETETA | Biscuiţi-sandwich cu ciocolată
Ingrediente Pentru aluat 200 gr unt la temperatura camerei 200 gr zahar pudra 1 ou 100 ml smantana semintele rase…
Read More » -
RETETA | Ruladă din omletă cu rucola
Rulada din omleta cu rucola poate fi o gustare rapida, dar si un aperitiv delicios. In plus, o poti prepara…
Read More » -
RETETA | Ruladă de ceai verde cu mousse de cireșe
Un desert delicios, perfect pentru vara, este rulada de ceai verde cu mousse de cirese. Nu este greu de preparat…
Read More » -
RETETA | Supa rece de castraveti
Ce ti-ai putea dori mai mult decat o supa pe care sa o prepari in doar 15 minute? Supa rece…
Read More » -
RETETA | Dulceață de vișine
INGREDIENTE: 1 kg fructe fara samburi (visine, cirese, capsuni)-aici am preparat din 2.5 kg 500 g zahar tos (maxim) pentru…
Read More » -
RETETA | Trigoane cu caise și ricota
INGREDIENTE: Am folosit: 2×450 gr aluat foietaj 1 kg caise 4-5 linguri zahar 250 gr branza ricota 1 lingurita flori…
Read More » -
RETETA | Înghețată de cireșe amare
INGREDIENTE: 1 castron cirese amare fara samburi ( approx 300 g ) 500 g frisca 2 oua jumatete baton vanilie 250 g…
Read More » -
RETETA | Paste cu brocoli și piept de pui
INGREDIENTE: 1 pachet farfalle 300 gr broccoli 1 conserva mica mazare (sau mazare verde) 150 – 200 gr 400 gr piept de pui…
Read More » -
RETETA | Ciuperci umplute la tigaie
INGREDIENTE: 10 ciuperci 200 gr cas de oaie 200 gr carnati codite de ceapa verde ardei gras rosu ulei masline sare…
Read More » -
RETETA | Aperitiv cu caşcaval, şuncă şi pastă de brânză cu ouă
Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul. Cand incepe sa fiarba adaugati…
Read More » -
RETETA | Budincă de pişcoturi cu mere şi piersici
Timp de preparare: 25 min Timpul de gatire: 45 min Gata in: 1 ore, 10 min Ingrediente 250 g pişcoturi…
Read More » -
RETETA | Prăjitură “Tosca”
Ingrediente: Blat: 9 albusuri 225 g zahar 75 g mac 3 linguri nuca de cocos 4,5 linguri faina 3/4 lingurita…
Read More » -
RETETA | Clătite umplute cu lobodă şi brânză telemea – un aperitiv elegant
Cunoscută încă de pe vremea geto-dacilor, loboda şi-a păstrat locul ei anume în bucătăria tradiţională. Deşi se aseamănă cu spanacul,…
Read More » -
RETETA | Tort cu caramel și cremă de brânză
INGREDIENTE: Siropul de caramel 10 lg cu varf zahar tos 120 ml apa Blat 6 oua medii, de tara (30-38 g fiecare)…
Read More » -
RETETA | Branza marinata pane
Ingrediente: 6 bucati de branza feliate dintr-un calup( eu folosesc Hochland de vaca cea la cutie mare) turmeric busuioc oregano…
Read More » -
RETETA | Budinca din paste si carne
Daca vrei sa gatesti un preparat care nu este foarte greu de realizat, in schimb arata bine si este absolut…
Read More » -
RETETA | Pastă cremoasă de alune cu ghimbir
Daca te-ai saturat de pastele si sosurile populare cum sunt hummusul sau sosul guacamole si vrei sa-ti surprinzi micutul cu…
Read More » -
RETETA | Piept de pui cu bere si smantana
Pieptul de pui inabusit in bere si cu mult sos de smantana te va cuceri rapid. Este o reteta delicioasa…
Read More » -
RETETA | BAVAROIS CU CAPSUNI
INGREDIENTE: Pentru blat: 50 gr faina 20 gr de fistic,amande sau alune macinate(eu am pus amande) 75 gr zahar 2 oua…
Read More » -
RETETA | Prajitura cu crema de vanilie si nuca caramelizata
Ingrediente: Pentru blat: 9 oua 18 linguri zahar 18 linguri lapte 14 linguri faina 5 linguri cacao un varf de…
Read More » -
RETETA | Cotlet de porc portughez
INGREDIENTE: 1 kg cotlet de porc sare piper măcinat şi boabe boia dulce şi iute 1 crenguta rozmarin 3-4 căţei de usturoi 3-4 linguri…
Read More »