Retete
-
RETETA | Mușchiuleț de porc în sos de usturoi și cartofi
Ingrediente: 500 g muschiulet porc afumat 6-8 cartofi sare piper boabe cimbru 6 catei usturoi 2-3 linguri pasta…
Read More » -
RETETA | Chifteluțe de curcan cu sos marinat
Ingrediente: Chiftelute: 500 g carne de curcan tocata 1 ceapa 1 capatana mica de usturoi 1 cartof 2 felii de…
Read More » -
RETETA | Pâinici împletite, pufoase, cu lapte
Ingrediente: 600 gr faina 000 350 ml de lapte caldut 25 gr drojdie(eu am folosit uscata) 50 ml ulei 1…
Read More » -
RETETA | Ciocănele îmbrăcate în bacon și garnitură de orez cu legume
Ingrediente: 6 ciocanele de pui 20 feli de bacon catei de usturoi condimente de pui Kotanyi ulei de masline 1…
Read More » -
RETETA | Păstrăv cu bacon
Ingrediente: 4 pastravi de cate 200 g, curatati, spalati si stersi bine 24 felii subtiri de bacon 200 g de…
Read More » -
RETETA | Ciolan de porc la cuptor cu ierburi aromate
Ingrediente: ciolan de porc crud (spata de porc ar fi si mai buna) sare de mare bruta piper proaspat macinat…
Read More » -
RETETA | Plachie de crap
Ingrediente: 4 bucati mari de crap 2 rosii 1 cutie rosii in suc 3 cepe 1 ardei gras rosu 200…
Read More » -
RETETA | Ciorbă de cartofi cu tarhon
Ingrediente: 3 cartofi rosii, mari 3 cepe galbene 1 ceapa rosie 2 morcovi 1 radacina telina 1 ardei rosu 25…
Read More » -
RETETA | Prăjitură răsturnată cu portocale
Ingrediente: 5 oua 185 g de unt topit 190 g de faina 275 g de zahar 2 portocale, spalate 100…
Read More » -
RETETA | Cornuri cu unt, nuci și miere
Ingrediente: Pentru aluat: 250 ml lapte caldut 100 lapte batut 1 lingurita sare 3 linguri zahar 60-70 gr unt moale…
Read More » -
RETETA | Brioșe cu carne tocată și legume
Ingrediente: Pentru umplutura: 350 gr carne tocata(vita+porc) 1 ceapa rosie 1 ceapa galbena 1 morcov 1 ardei rosu 1 ardei…
Read More » -
RETETA | Plăcintă rustică umplută cu pui, ciuperci, roșii, mazăre și năut
Ingrediente: Aluat: 300 gr. faina 200 ml. lapte 2 oua 15 gr. drojdie proaspata 80 ml. ulei Umplutura: 350 gr.…
Read More » -
RETETA | Prăjitură cu ananas și fulgi de cocos
Ingrediente: Blat: 8 albusuri, 8 linguri zahar , 14 linguri fulgi de cocos, 2 linguri faina , coaja de la…
Read More » -
RETETA | Pancakes
Ingrediente: Pentru 8 bucati: 4 oua 2 plicuri zahar vanilat 3 lingurite zahar 115 g faina 1 lgt praf de…
Read More » -
RETETA | File de cod cu orez și verdețuri
Ingrediente: Pentru 2 portii: 1. 125 gr orez salbatic 2. 400 gr file de cod 3. 200 ml lapte 4.…
Read More » -
RETETA | Pandișpan cu nucă
Ingrediente: 1 cana unt la temperatura camerei 2 cani zahar 4 oua 3 cani faina 1 lingurita esenta de vanilie…
Read More » -
RETETA | Chec cu ciocolată
Ingrediente: 125 g miez de lapte 200 g unt 200 g zahar 4 oua 180 g faina 40 g cacao…
Read More » -
RETETA | Cheesecake cu caramel
Ingrediente: Caramel: 160 g zahar tos 75 ml lapte/smantana lichida (30%grasime) Crusta: 150 g biscuiti digestivi cu scortisoara 50 g…
Read More » -
RETETA | Friptură de porc la ceaun
Ingrediente: 500 gr. pulpa de porc 4 carnati de casa (eu am avut carnati pentru gratar) 2 cepe potrivite 1…
Read More » -
RETETA | Caras cu lămâie și usturoi la cuptor
Ingrediente: 1 caras (eu am avut unul de circa 1 kg) 1-2 linguri ulei de masline sucul de la o…
Read More » -
RETETA | Cartofi cu piept de pui gratinați
Ingrediente: 5-6 cartofi 1 piept de pui dezosat 1 morcov 1 ceapa 200 gr rosii in suc propriu 2 linguri…
Read More » -
RETETA | Orez cu pui și legume
Ingrediente: ½ bucata piept de la un puitaiat fasii de grosimea unui deget 1 pahar de orez cu bob lung…
Read More » -
RETETA | Cartofi cu muștar și pătrunjel
Ingrediente: 2 cartofi medii cateva frunze de patrunjel 2 lingurite de mustar a la Ancienne 2 lingurite ulei de masline…
Read More » -
RETETA | Salată cu sardine
Ingrediente: frunze de salata masline negre taiate grosier 1 lingura de capere,scurse 2 conserve de sardine in sos tomat,scurse(sosul se…
Read More » -
RETETA | Brioșe cu mere coapte
Ingrediente: 2 oua 100 gr unt 220 gr faina 2 mere coapte in cuptor 170 gr zahar un praf scortisoara…
Read More » -
RETETA | Cremă de portocale
Ingrediente: 4 oua 1/2 cana zahar sucul de la 1 si 1/2 portocala coaja de la 2 portocale 25 g…
Read More » -
RETETA | Tort Sacher
Ingrediente: pt blat: 125 gr unt de calitate (moale) 1 cana zahar brut 1 praf sare 4 oua 1 cana…
Read More » -
RETETA | Chec aperitiv cu cașcaval, cabanos și ouă
Ingrediente: 300 g cascaval afumat 3 fire carnati cabanos 5 oua fierte tari 4 oua crude 4 felii branza topita…
Read More » -
RETETA | Fursecuri umplute cu cremă de cacao
Ingrediente: 250 g zahăr pudră 2 linguri cacao 250 g făină 4 albuşuri medii Pentru cremă: 150 g ciocolată cu…
Read More » -
RETETA | Pulpă de curcan cu rozmarin și sos de merișoare
Ingrediente: 1 pulpa de curcan dezosata cateva ramurele de rosmarin ulei de masline o ceasca cu coniac o portocala patrunjel…
Read More »