Retete
-
RETETA | Biscuiți vanilați cu lămâie
Ingrediente: 375 gr faina de patiserie 150 gr zahar pudra 200 gr unt( gras 85% neaparat) 2 galbenusuri 2 linguri…
Read More » -
RETETA | Inimioare de Dragobete
Ingrediente: 125 g unt, 2 galbenusuri, 100 g zahar farin, 250 g faina, 2 linguri lapte, gem de capsuni pentru…
Read More » -
RETETA | Friptură de iepure
Ingrediente: iepure 1 bucată cca. 1300 g, Pentru marinadă: sare iodată, piper proaspăt măcinat, salvie uscată, ulei de măsline extravirgin,…
Read More » -
RETETA | Tocăniță de pui cu găluște din cartofi
Ingrediente: Pentru tocanita: 2 pulpe superioare 2 pulpe inferioare 2 aripi de pui 1 ceapa rosie 1 ardei rosu 1…
Read More » -
RETETA | Prăjitură cu caramel și ciocolată
Ingrediente: Blat: 125 gr faina 30 gr cacao 150 gr zahar 1 oua 1/2 lingurita praf de copt 1 lingurita…
Read More » -
RETETA | Rasol de vită cu morcovi la cuptor în sos de bere neagră
Ingrediente: 1 rasol de vita 2-3 linguri ulei de masline 1 ceapa 2-3 catei de usturoi 1/2 kg morcovi 1…
Read More » -
RETETA | Fursecuri americane
Ingrediente: 200 gr unt rece dar moale taiat bucati 250 gr zahar pudra 600 gr faina 4 oua zahar vanilat…
Read More » -
RETETA | Tocăniță de miel
Ingrediente: 1.5 kg miel cu coaste 3 linguri pasta ardei rosu 100 ml ulei 1/2 lingurita ,, eros pista ”-pasta…
Read More » -
RETETA | Prăjitură cu ciocolată și cremă de cafea
Ingrediente: Blat: 6 oua 180 gr unt( 85% grasime) 200 gr zahar brun 100 ml smantana pentru frisca vanilie 250…
Read More » -
RETETA | Plachie de păstrăv
Ingrediente: 2 pastravi medii 2 cepe rosii 1 ceapa alba 2 ardei kapia 2 rosii mari 10 rosii cherry 4…
Read More » -
RETETA | Coaste în bere cu aromă de leurdă, la cuptor
Ingrediente: cca 1 kg coaste de porc cca 400 ml bere 1 lingura untura sare, piper dupa gust boia dulce…
Read More » -
RETETA | Tort inimă cu afine și frișcă
Ingrediente: Blat: 3 oua 6 linguri zahar 6 linguri lapte 6 linguri ulei 8 linguri faina un varf de sare…
Read More » -
RETETA | Chec cu ciocolată și merișoare
Ingrediente: 4 oua 150 gr zahar 100 gr unt 250 gr faina 100 gr ciocolata esenta de cafea 1 praf…
Read More » -
RETETA | Gratin de cartofi, cu șuncă presată
Ingrediente: 1 kg cartofi albi 25 gr unt 30 ml ulei sare piper busuioc 200 gr sunca presata 200 gr…
Read More » -
RETETA | Inimioare cu cașcaval
Ingrediente: 250 gr unt 1 lingurita ulei de masline 1 lingurita sare 1 lingurita otet 250 gr faina 30 gr…
Read More » -
RETETA | Ciorbă de coaste de porc
Ingrediente: 600 g coaste de porc 1 ceapa mare 3 morcovi 1 radacina patrunjel 1 radacina pastarnac 1 ardei capia…
Read More » -
RETETA | Ștrudel cu vișine și brânză de vaci
Ingrediente: 1 pachet foi de placinta 100 g unt topit 550 g branza de vaci 2 oua 4 linguri de…
Read More » -
RETETA | Rasol de vită în sos de ceapă
Ingrediente: 1-2 bucati rasol de vita cu os 2-3 cepe rosii 1/2 ardei gras 2 catei de usturoi 50 ml…
Read More » -
RETETA | Gogoșele cu ciocolată
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g făină 25 g drojdie 100 ml lapte 150 g iaurt 2 ouă 6 linguri zahăr…
Read More » -
RETETA | Mâncărică de castraveți murați cu carne
Ingrediente: 500 g de carne de porc (pulpa sau spata) taiata in bucatele 500 g de castraveti murati in saramura…
Read More » -
RETETA | Ciulama de pui cu ciuperci și smântână
Ingrediente: 8 pulpite de pui 1 morcov 1 ceapa 1 pastarnac 1 telina 400 gr de ciuperci 200 ml smantana…
Read More » -
RETETA | Păstrăv cu bacon
Ingrediente: 4 pastravi de cate 200 g, curatati, spalati si stersi bine 24 felii subtiri de bacon 200 g de…
Read More » -
RETETA | Prăjitură cu iaurt și ciocolată
Ingrediente: Pentru blat: 250 g biscuiti obisnuiti 2 linguri cacao 1 lingura zahar pudra 50 g ciocolata amaruie 150 g…
Read More » -
RETETA | Prăjitură cu nucă, ciocolată și esență de rom
Ingrediente: Pentru blat: 6 oua 150 gr nuca macinata 150 ml ulei 100 gr zahar 150 gr faina 1 praf…
Read More » -
RETETA | Chifteluțe marinate în sos de roșii
Ingrediente: Chiftelute: 1 kg carne tocata amestec [vita + porc] 2 oua 1/2 lingurita busuioc uscat 1 lingurita pasta iute…
Read More » -
RETETA | Mâncare țărănească de cartofi, cu bacon și gogoșari murați
Ingrediente: 1 kg cartofi rosii 2 L apa pentru fiert cartofii 500 gr bacon 2 cepe galbene 2 cepe rosii…
Read More » -
RETETA | Friptură de pui cu ochiuri
Ingrediente: 8 copanele de pui 12 oua de prepelita suc de rosii facut in casa 3-4 catei de usturoi 2-3…
Read More » -
RETETA | Tartă cu mazăre
Ingrediente: 300 gr faina 200 gr margarina 1 ou 2-3 linguri apa rece sare 150 gr mazare congelata 200 gr…
Read More » -
RETETA | Pulpă de porc coaptă în foi de varză murată
Ingrediente: 1 capac pulpa porc -1.5 kg 200 gr bacon- slanina afumata 2 linguri untura porc 6 catei usturoi 6-10…
Read More » -
RETETA | Ceafă de porc caramelizată în bere neagră
Ingrediente: Friptura: 1 kg ceafa de porc portionata 500 ml bere neagra 6 catei usturoi 6 frunze salvie uscata boia…
Read More »