Retete
-
RETETA | Piept de raţă cu fructe
Ingrediente: 2 piepți de rață sare piper 1 măr 1 ceapă 6-7 prune uscate, fără sâmburi 50 g miez de…
Read More » -
RETETA | Coşuleţe festive
Ingrediente: 100 g brânză telemea 100 g unt 2 roşii 100 g măsline rondele 50 g caşcaval ras rozmarin Mod…
Read More » -
RETETA | Pastramă de porc afumată
Ingrediente: 1 kg carne macră de porc 1 lingură sare 3 g piper 1 linguriţă boia de ardei 1 căpăţână…
Read More » -
RETETA | Cârnaţi de casă
Ingrediente: 1,5 kg carne de porc (din zona gâtului) 500 g carne (de la pulpele din faţă) 500 g slănină…
Read More » -
RETETA | Cozonac cu ciocolată
Ingrediente: Pentru aluat 1 kg făină 350 ml lapte 300 g unt 5 ouă 300 g zahăr 1 cub drojdie…
Read More » -
RETETA | Clătite la cuptor
Ingrediente: Pentru aluat 2 ouă 500 ml lapte 250 g făină 1 praf de sare 2 linguri ulei Pentru umplutură…
Read More » -
RETETA | Caltaboşi din măruntaie
Ingrediente: 1 inimă porc 2 plămâni porc 1 litru sânge 1 lingură cimbru uscat 2 cepe mari sare piper untură…
Read More » -
RETETA | Friptură de vită cu ciuperci
Ingrediente: 1 kg pulpă de vită 200 g slăninuţă afumată 400 g ciuperci 2 cepe 2-3 linguri ulei 1 lingură…
Read More » -
RETETA | Vinete gratinate
Ingrediente: 2 vinete 3 roşii 3-4 căţei de usturoi 3 ouă 200 g caşcaval ras 100 g smântână 3-4 felii…
Read More » -
RETETA | Ruladă cu bacon și carne tocată
Ingrediente: 1 cotlet de porc (1 kg) 250 g bacon feliat 250 g carne tocată de vită 250 g carne…
Read More » -
RETETA | Fasole bătută
Ingrediente: jumătate de kg de fasole uscată 4-5 cepe mari 4 linguri ulei jumătate de căpățână de usturoi 2 linguri…
Read More » -
RETETA | Conopidă gratinată
Ingrediente: 1 conopidă, 2 ouă, 200 g cașcaval ras, 4 frunze de busuioc, s are, piper, unt, pentru uns tava…
Read More » -
RETETA | Coşuleţe cu cremă de brânză
Ingrediente: 1 pachet aluat foitaj 200 g brânză dulce de vaci 50 g telemea 50 g unt 50 g smântână…
Read More » -
RETETA | Ruladă de porc cu legume
Ingrediente: 1 file de porc de 1- 1,5 kg 50 g unt 50 ml ulei 1 căpățână de usturoi 1…
Read More » -
RETETA | Cheesecake cu dovleac
Ingrediente: Crustă: o cană de făină de grâu, ¼ ceaşcă de zahăr brun, ⅓ cană de unt nesărat rece. Cheesecake…
Read More » -
RETETA | Clătite la cuptor
Ingrediente: Pentru aluat 2 ouă 500 ml lapte 250 g făină 1 praf de sare 2 linguri ulei Pentru umplutură…
Read More » -
RETETA | Salată cu orez şi ton
Ingrediente; 150 g orez cu bobul lung 1 conservă ton bucăţi în ulei 3 linguri boabe de porumb dulce (conservă)…
Read More » -
RETETA | Ştrudel cu fructe de pădure
Ingrediente: 1 pachet foietaj de post 300 gr fructe de padure congelate 150 gr zahar 50 ml apa Mod de…
Read More » -
RETETA | Salată de praz
Ingrediente: 2 fire praz sare piper zeama de la 1 lămâie 2 linguri ulei Mod de preparare: Cureţi şi…
Read More » -
RETETA | Prăjitură cu vişine şi migdale (fără zahăr)
Ingrediente: Pentru aluat 250 g făină 10 g îndulcitor sau după gust 1 praf sare 5 ouă coaja rasă de…
Read More » -
RETETA | Prăjitură tricolor
Ingrediente: Pentru blat 12 albuşuri 1 cană zahăr 5 linguri făină 250 g cocos colorat roşu 1 praf sare 3…
Read More » -
RETETA | Prăjitură pufoasă cu gem
Ingrediente: 150 g zahăr 100 ml ulei 2 ouă 300 g făină 150 ml lapte 1 praf de copt ½…
Read More » -
RETETA | Fasole cu ciolan afumat
Ingrediente: 400g fasole alba 1 kg de ciolan afumat 2 lingurite boia afumata 1 ceapa alba, tocata 1 ardei iute,…
Read More » -
RETETA | Salată cu macrou marinat
Ingrediente (2 porţii): 2 castraveciori muraţi 2 linguri maioneză din comerţ 1 macrou mare sau 2 mici sare grunjoasă sare…
Read More » -
RETETA | Vinete umplute cu ciuperci
Ingrediente: 2 vinete potrivite, 1 pumn ciuperci (de crescatorie sau de padure), 1 ceapa potrivita, 2 linguri ulei, 2 rosii…
Read More » -
RETETA | Pachețele chinezești
Ingrediente: ulei pentru prăjit un praf de curry 3 foi de plăcintă 200 g carne tocată 2 bucăţi de praz…
Read More » -
RETETA | Musaca de ciuperci
Ingrediente: 8 cartofi 200 g ciuperci gălbiori 300 g ciuperci champignon 5-6 linguri suc de roşii 3 căţei usturoi sare…
Read More » -
RETETA | Pilaf cu roşii şi dovlecei
Ingredinete: 4 roşii, 3 dovlecei mărunţi, 200 gr orez cu bobul lung, o ceapă, 2 căţei de usturoi, 2 linguri…
Read More » -
RETETA | Cozonac de post fără frământare
Ingrediente (2 cozonaci): 1 kg făină albă tip 000 80 g drojdie proaspătă 500 ml suc de portocale 200 g…
Read More » -
RETETA | Somon cu lămâie şi portocală
Ingrediente: 1,3 – 1,4 kg file de somon (fără piele) 1 lingură ulei de măsline sare piper 1 portocală, tăiată…
Read More »