Retete
-
RETETA | Cârnaţi cu legume la cuptor
Ingrediente: 300 g cârnaţi afumaţi 200 g fasole uscată fiartă 2 cartofi 2 morcovi 1 păstârnac 1 rădăcină de pătrunjel…
Read More » -
RETETA | Saramură de crap cu roșii
Ingrediente: Pentru pește 2 crapi, eviscerați, curățați și fără cap 3 căței de usturoi 1 ceapă coriandru 2-3 linguri ulei…
Read More » -
RETETA | Cotlet de porc cu ciuperci
Ingrediente: 4 cotlete de porc sare și piper după gust 1 ceapă, tăiată rondele sos de usturoi, după gust 200…
Read More » -
RETETA | Supă grecească de pui, ideală în zilele geroase
Ingrediente: 1 lingură ulei ½ ceapă 2 căței de suturoi 1, 2 l supă de pui 100 ml apă 100…
Read More » -
RETETA | Salată cu peşte
Ingrediente: 2 fileuri de peşte alb 1 praf de sare 1 ceapă 1 salată verde 100 g porumb la conservă…
Read More » -
RETETA | Minitarte cu legume
Ingrediente: Pentru aluat 250 g făină ½ pahar apă 1 praf sare 250 g unt 1 linguriţă oţet Pentru umplutură…
Read More » -
RETETA | Clătite cu ciuperci și sos de smântână la cuptor
Ingrediente: 500 g ciuperci 200 g făină 2 ouă 1 linguriță bicarbonat 400 ml lapte 200 ml apă 200…
Read More » -
RETETA | Varză de Bruxelles la cuptor, cu bacon şi parmezan
Ingrediente: 900 g varză de Bruxelles 2 linguri ulei 6 felii de bacon prăjit (tăiate mai gros) 50 g parmezan…
Read More » -
RETETA | Frigărui crocante cu bacon și crenvurști
Ingrediente: 450 g bacon feliat zahăr brun după gust sare după gust 1 pachet de 400 g crenvurști bețisoare mici…
Read More » -
RETETA | Ciulama de pui cu ciuperci
Ingrediente: ½ piept de pui 1 ceapă 200 g ciuperci 150 ml smântână lichidă 500 ml apă 2 căţei de…
Read More » -
RETETA | Ciulama de hribi cu smântână
Ingrediente: 1 kg hribi 500 g smântână 4 linguri făină 1 ceapă 4 căței de usturoi 3 linguri ulei pătrunjel,…
Read More » -
RETETA | Pește la cuptor cu legume
Ingrediente: 4 rondele de crap 1 ceapă 4 căței de usturoi sare ulei piper Pentru salată 2 roșii ceapă verde…
Read More » -
RETETA | Plăcintă cu brânză și zmeură
Ingrediente: Pentru blat 200 g unt 200 g făină 50 g nuci coapte 50 g zahăr 1 praf de sare…
Read More » -
RETETA | Chec cu alune de pădure
Ingrediente: 140 g făină 140 g zahăr 3 ouă 50 g ciocolată 3-4 linguri cacao 100 g alune de pădure…
Read More » -
RETETA | Pui țărănesc cu ceapă la cuptor
Ingrediente: 1 căpățână usturoi 2 cepe 1 lămâie sare piper 3 linguri ulei Mod de preparare: Dai drumul la…
Read More » -
RETETA | Salată de sfeclă cu cremă de brânză
Ingrediente: 5-6 sfecle rosii, de marime medie 150g fenicul 100g crema branza 70g nuci prajite si tocate 2 linguri capere…
Read More » -
RETETA | File de crap în sos de bere
Ingrediente: 5 bucăţi file de crap 2 morcovi 1 ceapă 1 păstârnac ½ rădăcină ţelină 1 căţel usturoi ½ lămâie…
Read More » -
RETETA | Orez cu ciuperci
Ingrediente: 200g orez (de preferat orez pentru risotto) 1 ceapa alba 1 morcov 100g telina 1 radacina de patrunjel 500g…
Read More » -
RETETA | Crap în sos picant de roşii şi ceapă
Ingrediente: 4 medalioane de crap zeama de la o lămâie ½ linguriţă chimion măcinat ½ liguriţă chili ¼ linguriţă turmeric…
Read More » -
RETETA | Salată de ţelină cu maioneză
Ingrediente: – o ţelină de ½ kg, – 3 morcovi potriviţi, – maioneză 3-4 linguri (preparată din ouă de prepeliţă),…
Read More » -
RETETA | Peşte cu ciuperci
Ingrediente: 4 fileuri de peşte 2 cartofi mari 2 ouă 300 g ciuperci 1 lingură unt salată verde ceapă verde…
Read More » -
RETETA | Cea mai aromată friptură de porc la tavă
Ingrediente: 1, 5 kg coaste de porc 3 cepe sare piper usturoi rozmarin cimbru 4 linguri ulei Mod de preparare:…
Read More » -
RETETA | Salată de crudităţi
Ingrediente: 400 g roşii cherry 200 g ciuperci 1 ardei gras verde 1 ardei gras galben 2-3 linguri maioneză 3-4…
Read More » -
RETETA | Păstrăv umplut cu nucă
Ingrediente: doi păstrăvi, 100 g ceapă, 100 g miez de nucă, un ou, 10 g usturoi, 50 ml ulei, 10…
Read More » -
RETETA | Salată de pui cu ciuperci
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 100 g șuncă presată 4 căței de usturoi 1 ceapă 300 g ciuperci 2…
Read More » -
RETETA | Salată rusească cu maioneză
Ingrediente: 4 cartofi 1 păstârnac 2 morcovi 300 g şuncă de Praga 4-5 castraveţi muraţi 200-300 g mazăre boabe maioneză…
Read More » -
RETETA | Prăjitură cu ciocolată și vișine
Ingrediente: – 6 ouă – 3 linguri pudră de cacao – esență de rom – o jumătate pliculeț de praf…
Read More » -
RETETA | Cârnăciori înfăşuraţi în bacon
Ingrediente: 10 cârnăciori proaspeţi sau semiafumaţi 10 felii bacon 100 ml vin alb sec ulei sare piper rozmarin Mod de…
Read More » -
RETETA | Piept de curcan umplut
Ingrediente: 500 g piept de curcan 3 linguri unt 1 ceapă mare, tocată 6-7 căţei de usturoi, mărunţit 100 g…
Read More » -
RETETA | Tobă de casă
Ingrediente: 1 inimă 2 rinichi 2 urechi porc şorici, după gust 1 limbă ½ ficat de porc 300 g slănină…
Read More »