Retete
-
RETETA | Piept de curcan umplut
Ingrediente: 1 kg piept de curcan 1 kg ciuperci 2 legături usturoi verde 2 legături mărar sare piper 3-4 linguri…
Read More » -
RETETA | Tartă cu spanac și brânză feta
Ingrediente: 3 linguri ulei de masline extravirgin 1 legatura ceapa verde 450g spanac proaspat o foaie de aluat foietaj 1…
Read More » -
RETETA | Ciorbă de miel cu borş şi leuştean
Ingrediente: ½ kg carne de miel 1 fir de praz 1 morcov ½ ţelină 1 legătură leuştean sare 500 ml…
Read More » -
RETETA | Friptură de miel cu spanac
Ingrediente: 1,5 kg carne 1 kg spanac 1 lingură unt 2 cepe sare Mod de preparare: Călești carnea tăiată bucăți…
Read More » -
RETETA | Friptură de miel în sos de vin
Ingrediente: 1 ½ kg coaste de miel 50 g unt 5 căței de usturoi 250 ml vin alb 1 linguriță…
Read More » -
RETETA | Pască cu ciocolată şi portocale
Ingrediente (1 tavă) Pentru blat 600 g biscuiți cu ciocolată 200 g unt coajă de portocală Pentru umplutură 500 g…
Read More » -
RETETA | Pulpă de miel la cuptor
Ingrediente (2 porţii): 1 pulpă de miel 2 căpăţâni de usturoi rozmarin piper alb 300 ml de vin alb 300…
Read More » -
RETETA | Cozonac cu stafide
Ingrediente: 4 linguri drojdie uscată 400 apă 200 g zahăr 50 ml ulei 1 praf de sare 2 ouă 1,2…
Read More » -
RETETA | Pastramă de miel la ceaun
Ingrediente: – 1 kg de carne de miel fără pielițe – 2 linguri de ulei de măsline – 1 ceapă…
Read More » -
RETETA | Pască cu brânză şi stafide
Ingrediente (1 tavă) Pentru aluat 250 g făină 125 g unt 1 praf sare 2 linguri apă 30 g zahăr…
Read More » -
RETETA | Cotlete de miel cu rozmarin
Ingrediente: 4 cotlete de miel, fără grăsime 3 căţei de usturoi zdrobiţi 1 lingură ulei de măsline 1/4 cană suc…
Read More » -
RETETA | Pască cu ciocolată
Ingrediente: Pentru aluat 130 g unt 250 g făină 60 g zahăr 1 ou 1 praf de sare esență de…
Read More » -
RETETA | Pastă de ciuperci cu usturoi şi busuioc
Ingrediente: 400 g ciuperci, după preferinţă 2 căţei de usturoi 1 mână de nuci 1 mână de frunze proaspete de…
Read More » -
RETETA | Pui cu ciuperci la tigaie
Ingrediente: 650 g pulpe de pui 2 linguri de unt 1 lingură ulei de măsline frunze de cimbru, după gust…
Read More » -
RETETA | Prăjitură cu ciocolată și mascarpone, fără făină
Ingrediente: Pentru blat 300 g făină de migdale 250 g zahăr 5 ouă 140 g ciocolată neagră 2 linguri cacao…
Read More » -
RETETA | Cartofi copți cu gorgonzola
Ingrediente: 7 cartofi roșii sau noi, feliați 1 ceapă, taiată rondele 100 g brânză gorgonzola sare, după gust piper, după…
Read More » -
RETETA | Salată de castraveți cu iaurt și mărar
Ingrediente: 70 g iaurt gras ½ linguriță muștar sare piper 1 linguriță oțet alb mărar 1 castravete lung ½ ceapă…
Read More » -
RETETA | Salată cu carne de iepure
Ingrediente: 500 g carne de iepure 2 căței de usturoi, pisați 3 linguri ulei oregano, după gust 250 g fasole…
Read More » -
RETETA | Antricot de vită cu legume la cuptor
Ingrediente: 700 g antricot de vită 1 lingură oregano uscat 1 lingură rozmarin tocat 2 linguri ulei sare piper Pentru…
Read More » -
RETETA | Ruladă cu ardei copţi
Ingrediente: Pentru aluat 6 ouă 60 g făină 100 ml ulei 1 lingură pesmet sare 1 pachet praf de copt…
Read More » -
RETETA | Lasagna cu spanac
Ingrediente: 70 g unt nesărat 50 g făină cernută 800 ml lapte 1 foaie de dafin 800 g spanac 200…
Read More » -
RETETA | Dovlecei pane de post
Ingrediente: – doi sau trei dovlecei; – patru căţei de usturoi pisaţi – o ceaşcă de făină – ulei –…
Read More » -
RETETA | Chec de post
Ingrediente: 2 căni făină 1 cană zahăr 1/2 cană ulei 1 lingură zahăr vanilat 1 cană apă 1 praf de…
Read More » -
RETETA | File de peşte la cuptor în sos de unt cu usturoi
Ingrediente: 2 fileuri de pește sare piper 2 linguri unt 2 căței de usturoi mărar Mod de preparare: Dai drumul…
Read More » -
RETETA | Chec de post cu fructe confiate
Ingrediente: 2 cani faina 1 cana zahar 1/2 cana ulei 1/2 fiola esenta de vanilie (sau dupa gust) 1 cana…
Read More » -
RETETA | Supă de cartofi cu bacon afumat
Ingrediente: 800g cartofi taiati cubulete 100g telina 1 ceapa alba, tocata marunt 200g bacon afumat 5 linguri unt 5 linguri…
Read More » -
RETETA | Chiftele de primăvară, din urzici
Ingrediente: 3 cepe albe 800g urzici 3 felii de paine 3 oua 2 fire de usturoi verde sau 2 catei…
Read More » -
RETETA | Supă de cod
Ingrediente: 600 g cod proaspăt 1 ceapă albă, 2 morcovi mici 2 tije de ţelină (frunzele interioare de un verde…
Read More » -
RETETA | Clătite cu somon afumat
Ingrediente: 4 ouă 1 praf de sare 250 g făină 500 ml lapte 60 ml ulei 340 g smântână mărar,…
Read More » -
RETETA | Pui cu dovlecei și conopidă
Ingrediente: 1 piept de pui 1 lingură ulei 1 ceapă 3 căței de usturoi 1 linguriță ghimbir pudră 1 ardei…
Read More »