Retete
-
RETETA | Legume la cuptor cu salată
Ingrediente: 2 bulbi mici de fenicul, tăiaţi pe sferturi 1 dovlecel mare, tăiat felii subţiri 1 ceapă roşie potrivită, tăiată…
Read More » -
RETETA | Salată de dovlecei
Ingrediente: 2 dovlecei de culoare verde (450 g în total), tăiaţi felii subţiri 2 dovlecei galbeni (450 g în total),…
Read More » -
RETETA | Ciorbă de pui a la grec
Ingrediente: – 500 de grame de carne de pui; – un litru de apă rece; – zarzavat de supă; –…
Read More » -
RETETA | Tort cu ciocolată neagră și zmeură
Ingrediente: 250 g făină 120 g pudră de cacao 400 g zahăr 1 linguriță bicarbonat de sodiu 1 linguriță praf…
Read More » -
RETETA | Somon în sos de lămâie și miere
Ingrediente: 1 bucată mare de somon 100 g unt, topit zeama de la 2 lămâi 1 lămâie, feliată 4 linguri…
Read More » -
RETETA | Fasole bătută
Ingrediente: 1/2 kg de fasole uscată 4-5 cepe mari 4 linguri ulei Jumătate de căpățână de usturoi 2 linguri pastă de…
Read More » -
RETETA | Pizza cu blat pufos
Ingrediente: 500 gr făină 1 cub de drojdie 1 linguriță zahăr praf de sare 3 linguri ulei de măsline 1…
Read More » -
RETETA | Conopidă gratinată
Ingrediente: 1 conopidă 2 ouă 200 g caşcaval ras 4 frunze de busuioc sare piper unt, pentru uns tava Mod…
Read More » -
RETETA | Cotlet de porc cu cartofi gratinați
Ingrediente: 4 cotlete de porc 150 g cartofi, feliați 450 ml apă fiartă 150 ml lapte 100 g brânză cheddar…
Read More » -
RETETA | Bruschete cu brânză
Ingrediente: 1 baghetă franţuzească, tăiată felii, pe diagonală 60 ml + 2 linguri ulei de măsline 1 ceapă tocată fin…
Read More » -
RETETA | Dovlecei umpluţi cu carne
Ingrediente: 4 dovlecei potriviţi ca mărime, tăiaţi în jumătăţi, pe lungime ½ cană sos salsa nu foarte picant 450 g…
Read More » -
RETETA | Salată cu somon
Ingrediente: 400 g somon ulei zeama de la 2 lămâi coaja rasă de la 2 lămâi 1 cățel de usturoi…
Read More » -
RETETA | Coaste de porc picante
Ingrediente: 1, 5 kg coaste de porc 1 ceapă 8 căței de usturoi 4 linguri suc de portocală proaspăt 2…
Read More » -
RETETA | Tort cu căpşuni
Ingrediente: Pentru blat 4 ouă 1 pahar zahăr 1 ¾ pahar făină 10 g praf de copt 3 linguri lapte…
Read More » -
RETETA | Crochete de cartofi
Ingrediente: 1 kg cartofi 300 g caşcaval ras 3 linguri pesmet 7 linguri făină 4 gălbenuşuri 2 ouă 3 linguri…
Read More » -
RETETA | Cotlet de porc cu legume
Ingrediente: 4 bucăți cotlet de porc 1 linguriță cimbru 2 linguri ulei 65 g brânză 1 ardei gras roșu 3…
Read More » -
RETETA | Cartofi gratinați
Ingrediente: 1 kg cartofi noi sare grunjoasă 3-4 căţei de usturoi sare piper negru măcinat 500 ml smântână pentru gătit…
Read More » -
RETETA | Tartă cu lămâie
Ingrediente: Pentru aluat 120 g unt 250 g făină 75 g zahăr pudră 3 gălbenușuri 2 linguri apă rece Pentru…
Read More » -
RETETA | Tartă cu cireșe
Ingrediente: 400 g cireșe 140 g zahăr 200 g făină 180 g unt 1 plic zahăr vanilat 4 ouă 5…
Read More » -
RETETA | Orez cu creveți și usturoi
Ingrediente: Pentru garnitură 150 g orez basmati apă sare Pentru creveți 450 g creveți curățați și fără cochilii 1 l…
Read More » -
RETETA | Tort cu cireșe și mascarpone
Ingrediente: Pentru blat 3 ouă 150 g zahăr 150 g făină Pentru cremă 250 ml smântână pentru frișcă 250 g…
Read More » -
RETETA | Căpşuni cu frişcă şi biscuiţi de casă
Ingrediente: 500 g căpşuni spălate, fără codiţe tăiate felii 1-2 linguri zahăr pudră coaja de la 1 lămâie Pentru biscuiţii…
Read More » -
RETETA | Tort cu căpșuni
Ingrediente: Pentru blat 3 pahare făină ¾ pahar ulei 3 linguri cacao 2 pahare zahăr 2 lingurițe bicarbonat ½ linguriță…
Read More » -
RETETA | Prăjitură cu vişine
Ingrediente: 6 ouă, 200 g zahăr, 200 g făină, 100 ml ulei, 50 ml apă, două plicuri zahăr vanilat, 1…
Read More » -
RETETA | Ruladă cu frişcă şi căpşuni
Ingrediente: Pentru aluat 8 gălbenușuri 4 albușuri 100 g zahăr 80 g făină 20 g amidon din cartofi Pentru umplutură…
Read More » -
RETETA | Lasagna cu pui
Ingrediente: 9 foi de lasagna, fierte conform indicaţiilor de pe pachet 565 g carne de pui, fiartă sau friptă (mărunţită)…
Read More » -
RETETA | Clătite umplute
Ingrediente: 6 clătite 12 felii șuncă 600 g spanac 3 căței de usturoi 150 g telemea rasă 1-2 linguri ulei…
Read More » -
RETETA | Socată aromată
Ingrediente: 10 bucheţele flori de soc ½ kg zahăr sau după preferinţă, în funcţie de cât de dulce vrei să…
Read More » -
RETETA | Chec aperitiv
Ingrediente: 5 ouă 150 ml lapte 250 g făină 1 linguriţă praf de copt 200 g şuncă 100 g măsline…
Read More » -
RETETA | Piept de pui cu ciuperci şi rozmarin
Ingrediente: 3 bucăţi mari de piept de pui dezosat 4 linguri de unt 1 lingură ulei 300 g ciuperci champignon…
Read More »