Retete
-
RETETA | Dovlecei cu roşii şi usturoi, la cuptor
Ingrediente: 2 dovlecei mari, tăiaţi cuburi 300 g roşii cherry sau 2 roşii mari, tăiate jumătăţi sau felii 7 căţei…
Read More » -
RETETA | Clătite umplute cu brânză și legume
Ingrediente: 1 ou 400 ml lapte 100 ml apă 200 g făină 2 linguri unt topit 1 praf de sare…
Read More » -
RETETA | Spaghete cu sos ragu
Ingrediente: 300 g spaghete Pentru sosul ragu 600 g carne de curcan (sau amestec de vită cu porc) 3 cepe…
Read More » -
RETETA | Cotlet de porc în sos de lămâie și vin alb
Ingrediente: 4 bucăți cotlet de porc, fără os 2 căței de usturoi, pisați 100 g smântână pentru gătit 60 g…
Read More » -
RETETA | Ardei grași cu usturoi la borcan
“Ardei grași cu usturoi la borcan” este o gustare delicioasă, plină de savoare și culoare, perfectă pentru perioada rece a anului.…
Read More » -
RETETA | Rulouri cu cremă de vanilie
Ingrediente (20 de rulouri cu vanilie) Pentru crema de vanilie 750 ml lapte integral (păstrezi deoparte 120 ml) 1 păstaie…
Read More » -
RETETA | Rasol de vițel cu sos
Ingredente: 5 bucăți de rasol de vițel 1 ceapă 2 căpățâni de usturoi 2 morcovi 1 țelină 30 g făină…
Read More » -
RETETA | Ciorbă de legume cu ciolan afumat
Ingrediente: Pentru zeama de carne 2 kg ciolan afumat 3 cepe tăiate julien 2-3 tije de ţelină, tocate mare 4…
Read More » -
RETETA | Piept de pui cu parmezan și dovlecel
Ingrediente: 2 bucăți piept de pui 100 g unt 45 g pesmet 50 g parmezan 1 lingură făină 2 dovlecei,…
Read More » -
RETETA | Vinete umplute cu carne
Ingrediente: 5 vinete medii 600 g carne tocată 100 g vin roșu 1 ceapă 2 linguri ulei 1 lingură pastă…
Read More » -
RETETA | Crochete de pui la cuptor
Ingrediente: 450 g piept de pui, tăiat bucățele mici 2 căței de usturoi, pisați 60 g făină 70 g fulgi…
Read More » -
RETETA | Crenvuști în aluat de pâine
Ingrediente: Pentru maia 7 g drojdie 30 g zahăr 110 ml apă caldă 300 g făină 65 m lapte Pentru…
Read More » -
RETETA | Pulpe de pui cu sos barbeque
Ingrediente: 10-12 pulpe de pui, fără piele 200 ml ketchup 50 ml suc de portocală 1 lămâie 100 g miere…
Read More » -
RETETA | Coșulețe din salam umplute cu brânză
Ingrediente: 16 felii salam 1 ardei bilețe de mozzarella busuioc sare piper ulei de măsline Mod de preparare: Dia drumul…
Read More » -
RETETA | Frigărui Haiducești
Ingrediente: – 1 kg. carne de porc – 100 gr. faina de porumb – 3 cepe – 3 catei de usturoi –…
Read More » -
RETETA | Copănele de pui cu ciuperci și usturoi
Ingrediente: 6 copanele de pui 1 ceapa 1 ardei rosu 300 gr. ciuperci (eu am pus intregi la borcan) 100 ml. vin alb sec 300 ml.…
Read More » -
RETETA | Castraveți în saramură
Ingrediente: 3 kg castraveţi 15 căţei usturoi 3 tije mărar 1 lingură piper boabe 3 l apă 3 linguri sare…
Read More » -
RETETA | Piept de pui în sos de lămâie și coriandru
Ingrediente: 1 lingură ulei 1 lingură unt 450 g piept de pui 4 căței de usturoi, tocați boia, după gust…
Read More » -
RETETA | Gogosari la borcan
Ingrediente: 5 kg gogosari, zahar, ulei, otet, sare, frunza de visin, radacina de hrean, foi de dafin, boabe de piper enibahar…
Read More » -
RETETA | Zacuscă
Ingrediente: 10 kg vinete 5 kg gogosari 3 kg ardei gras 3 kg ceapa 1500 ml ulei 1 l bulion Piper dafin…
Read More » -
RETETA | Dovlecei cu roșii și mozzarella
Ingrediente: 1 dovlecel de marime medie 2 rosii 250 g mozzarella 2 oua 2 linguri smantana sare piper frunze de busuioc…
Read More » -
RETETA | Ardei copți cu brânză de capră și pesto
Ingrediente: 8 ardei grași 2 linguri sos pesto 1 lingură ulei de măsline 2 linguri oțet balsamic 85 g brânză…
Read More » -
RETETA | Mușchiuleț de porc în crustă de miere și muștar
Ingrediente: 450 g mușchiuleț de porc întreg 2 linguri muștar cu boabe întregi 2 linguri miere 1 ceapă, feliată cimbru…
Read More » -
RETETA | Friptură de vită la grătar
Ingrediente: 500 g mușchi sau vrăbioară de vițel sare cimbru 1-2 linguri ulei legume făcute pe grătar, după gust Mod…
Read More » -
RETETA | Plăcintă cu șuncă și cașcaval
Ingrediente: 2 aluaturi foietaj 350 g șuncă, tăiată cubulețe 130 g cașcaval sau brânză cheddar 1 ou bătut cu 1…
Read More » -
RETETA | Suc de roşii pentru iarnă
Ingrediente: 1 legatura pătrunjel 1 legatura ţelină 10 kg roşii foarte bine coapte Mod de preparare: 1. Se aleg roşii…
Read More » -
RETETA | Gulaș de curcan cu legume
Ingrediente: (pentru 4 portii): 800 g gulas de curcan, un ardei rosu, un ardei verde, o ceapa, un morcov, o…
Read More » -
RETETA | Chiftele umplute cu brânză
Ingrediente: 1 ceapă 1 legătură pătrunjel 4 căței de usturoi 500 g carne de vită, tocată piper măcinat sare 4…
Read More » -
RETETA | Roşii umplute cu conopidă
Ingrediente: ● 3 roșii mari ● 2 conopide ● 1 ceapă ● 4-5 linguri ulei ● 2-3 căței usturoi ●…
Read More » -
RETETA | Ciorbă cu dovlecel
Ingrediente: 1 ceapa 1 morcov mare 3 lg ulei floarea soarelui 1/4 radacina telina 1/2 ardei gras rosu 1/2 arei gras galben 2 rosii…
Read More »