Retete
-
RETETA | Pește în sos de roșii la cuptor
Ingrediente: 4 rondele de pește 1 roșie 1 ceapă roșie 2 căței de usturoi 80 ml ulei 60 ml vin…
Read More » -
RETETA | Spaghete cu sos ragu
Ingrediente: 300 g spaghete Pentru sosul ragu 600 g carne de curcan (sau amestec de vită cu porc) 3 cepe…
Read More » -
RETETA | Plăcintă cu ciuperci şi carne de vită
Ingrediente: 700 g carne de vită tocată 2 ouă 1 ceapă pătrunjel verde tocat fin 2 linguri pesmet ulei sare…
Read More » -
RETETA | Zacuscă de pește
Ingrediente: 2 ½ kg macrou congelat 3 ½ kg gogoșari și ardei kapia, copți și curățați 1 kg ceapă 300…
Read More » -
RETETA | Piept de pui cu legume
Ingrediente: 1 lingură ulei 2 cepe 2 morcovi ½ țelină 1 piept de pui fiert 400 ml apă cimbru sare…
Read More » -
RETETA | Negresă cu căpșuni și mentă
Ingrediente: -150 g unt moale – 1 praf sare – 100 g zahar brut – 4 oua de gaina –…
Read More » -
RETETA | Tocăniţă cu carne de vită
Ingrediente: 500 g carne de viţel 4 cepe 8 cartofi 2 linguri bulion 6-7 căţei de usturoi tocaţi 1 cană…
Read More » -
RETETA | Somon în sos de unt și usturoi
Ingrediente: 4 bucăți file de somon 2 linguri ulei 6 căței de usturoi, tăiați mărunt 1 ceapă feliată 150 roșii…
Read More » -
RETETA | Cotlet de porc în sos de muştar
Ingrediente: 800 g cotlet de porc 10-12 felii bacon cimbru sare piper 1 căţel usturoi aţă alimentară Pentru sosul de…
Read More » -
RETETA | Tartă cu ciocolată
Ingrediente: Pentru blat 150 g făină ½ linguriță sare 1 linguriță zahăr 100 g unt 2-4 linguri apă rece ulei…
Read More » -
RETETA | Medalioane de porc în sos de ciuperci
Ingrediente: 4 medalioane de porc 1 lingură ulei 1 ceapă mică 1 cățel de usturoi 250 g ciuperci rozmarin 4…
Read More » -
RETETA | Ciorbă de varză cu afumătură
Ingrediente: 1/2 varză acră 400 g fasole boabe albă 1 ciolan mic afumat 2 linguri ulei 1 ceapă 2 căței…
Read More » -
RETETA | Vinete pane
Ingrediente: 1 vânătă 2 ouă 4 linguri făină sare 3-4 linguri ulei pătrunjel Mod de preparare: Speli vânăta sub jet…
Read More » -
RETETA | Ciocănele de pui crocante cu usturoi la cuptor
Ingrediente: 900 g ciocănele de pui 4 linguri ulei 4 linguri unt 3 linguri usturoi pisat 2-3 linguri pătrunjel tocat…
Read More » -
RETETA | Friptură de vită cu sos de roșii și legume
Ingrediente: 2 linguri ulei 1 kg carne de vită sare piper 2 căței de usturoi 1 ceapă 2 morcovi ½…
Read More » -
RETETA | Sufleu de conopidă şi cartofi
Ingrediente: 1 conopidă potrivită 4 cartofi mari 250 g telemea 200 g smântână 4 ouă 3 linguri pesmet 3 linguri…
Read More » -
RETETA | Legume la tavă
Ingrediente: 800 g cartofi dulci, descojiţi, tăiaţi felii rotunde 2 linguriţe ulei de măsline 600 g ciuperci 4 căţei de…
Read More » -
RETETA | Supă-cremă de dovleac
Ingrediente: 1 kg miez de dovleac, tăiat cubulețe 400 ml fiertură de pui sau legume 2 linguri unt 200 g…
Read More » -
RETETA | Pui în sos cremos cu ciuperci și praz
Ingrediente: 3 bucăți piept de pui 1 lingură ulei 3 linguri unt 16-18 ciuperci, feliate 3 legături praz, tăiate rondele…
Read More » -
RETETA | Peltea de gutui
Ingrediente: 1 kg gutui (puteţi folosi doar coji şi cotoare) 1 kg zahăr 1 lingură zeamă de lămâie Mod de…
Read More » -
RETETA | Dovleac la cuptor
Ingrediente: – 1 dovleac mic sau un sfert dintr-un dovleac mare; – 1 lingură de ulei de cocos; – puţină…
Read More » -
RETETA | Pește cu ardei
Ingrediente: ● 1 fileu de pește ● 5 roșii ● 1 ardei gras roșu ● 1 ardei gras verde ●…
Read More » -
RETETA | Paste cu conopidă, la cuptor
Ingrediente: 350 g paste 1 conopidă mare sare, după gust ulei, pentru uns tava 250 g brânză sărată sau caşcaval…
Read More » -
RETETA | Supă cu legume de toamnă
Ingrediente: 2 cepe 4 cartofi 2 morcovi 1 ardei 1 păstârnac 3 roșii 2-3 linguri pastă de tomate 500 ml…
Read More » -
RETETA | Plăcintă grecească cu dovlecei
Ingrediente: 6 dovlecei 1 ceapă, tocată 3 ouă 200 g brânză feta, mărunțită 12 foi de plăcintă 80 ml ulei…
Read More » -
RETETA | Chifteluțe în sos
Ingrediente: Pentru chiftele 500 g carne tocată de vită 1 ou 100 g pesmet pătrunjel sare piper 1 lingură boia…
Read More » -
RETETA | Friptură de vită cu cartofi și parmezan
Ingrediente: 4 bucăți carne de vită sare piper 2-3 cartofi mari 4 căței de usturoi pisați 1 linguriță mix de…
Read More » -
RETETA | Friptură de vită
Ingrediente: 900 g carne de vită, tăiată cubulețe 1-2 legături, pătrunjel proaspăt tocat 60 ml ulei 60 ml apă 1…
Read More » -
RETETA | Pulpe de pui cu orez, la cuptor
Ingrediente: Pentru marinarea cărnii 1 linguriță sare 1 linguriță usturoi pudră 1 linguriță boia 1/2 linguriță oregano 2 linguri ulei…
Read More » -
RETETA | Murături asortate
Ingrediente: 1 capatana conopida 1/2 kg gogosari 1/2 kg ardei capia 1/2 kg morcov frunze telina boabe de mustar apa,…
Read More »