Retete
-
RETETA | Pulpă de curcan în crustă de chili
Ingrediente: 1 kg pulpă de curcan 2 cepe potrivite 1 morcov 4 linguri ulei 500 ml supă de pui strecurată…
Read More » -
RETETA | Coroniță de cârnăciori în aluat
Ingrediente: 1 aluat foitaj 25 de cârnăciori 50 g muștar 2 linguri semințe de mac 1 ou bătut cu 1…
Read More » -
RETETA | Cod în sos de vin roșu cu ciuperci
Ingrediente: Pentru pește 4 bucăți file cod făină ulei sare piper Pentru ciuperci 1 ceapă tocată 250 g ciuperci 2…
Read More » -
RETETA | Dovlecei cu roșii și mozzarella
Ingrediente: 1 dovlecel de marime medie 2 rosii 250 g mozzarella 2 oua 2 linguri smantana sare piper frunze de…
Read More » -
RETETA | Muşchi de porc în aluat
Ingrediente (1 ruladă) 1,5 kg muşchi de porc 5 linguri unt 500 g ciuperci 3 cepe 80 ml vin roşu…
Read More » -
RETETA | Ciolan afumat
Ingrediente: 2 bucăți ciolan proaspăt, cu tot cu șorici sare piper boabe 1 căpățână usturoi foi de dafin boia Mod…
Read More » -
RETETA | Peşte cu sos de avocado
Ingrediente: 2 avocado copţi, curăţaţi şi tăiaţi bucăţi 3 linguri zeamă de lămâie sau de limetă 1 lingură ceapă verde…
Read More » -
RETETA | Salată de sezon
Ingrediente: -2 ridichi negre -1 morcov -1 măr -Ulei de măsline -Suc de lămâie -Sare de mare -Frunze de mentă…
Read More » -
RETETA | Piept umplut şi conopidă sotată
Ingrediente -2 piepti mici de pui -un ardei gras galben -100 g sunca presata -100 g mozarella -2 linguri patrunjel tocat…
Read More » -
RETETA | Cod în sos de usturoi și pătrunjel la cuptor
Ingrediente: 5-6 bucăți cod 5 căței de usturoi 50 g pătrunjel tocat 5 linguri zeamă de lămâie 5 linguri ulei…
Read More » -
RETETA | Ciuperci umplute cu orez (de post)
Ingrediente: 4 ciuperci mari 2 linguri ulei ceapă verde tocată, după gust 150 g orez fiert 1 legătură pătrunjel tocat…
Read More » -
RETETA | Pește aromat pe pat de legume
Ingrediente: 4 bucăți file pește alb 2 dovlecei, feliați 2-3 morcovi, tăiați pe lungime 60 g unt 4 căței de…
Read More » -
RETETA | Negresă cu glazură de ciocolată
Ingrediente: Pentru negresă 200 g făină 1 linguriță praf de copt 1 praf de sare 100 g fulgi de ciocolată…
Read More » -
RETETA | Păstrăv pe grill cu lămâie
Ingrediente: 4 păstrăvi eviscerați 1 lămâie 2-3 căței de usturoi pătrunjel 2-3 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Încingi…
Read More » -
RETETA | Salată de iarnă din crudități
Ingrediente: ½ căpățână de varză 2 morcovi 1 ceapă mică 1 praf de sare piper 5 linguri lapte 100 g…
Read More » -
RETETA | Cea mai bună reţetă pentru 1 Decembrie – Fasole cu ciolan
Ingrediente: 1 kg de fasole fiartă ciolan afumat fără os ulei o ceapă o lingură de bulion puţin cimbru o…
Read More » -
RETETA | Prăjitură cu blat de nuci si cremă de lămaie
Ingrediente pentru blat 4 albusuri, 150g zahăr, 150g nuci măcinate, 10 linguri de făină, 2 linguri de nuci tăiate mărunt,…
Read More » -
RETETA | Rulouri de pui învelite în bacon
Ingrediente: 8-10 fășii bacon 150 g zahăr brun sare piper pătrunjel tocat, pentru servire Mod de preparare: Preîncălzești cuptorul la…
Read More » -
RETETA | Cornulețe cu nucă (de post)
Ingrediente: 1 pachet margarina, 1 cana nuci macinate, faina cu praf de copt, sare, zahar pudra Daca folosim faina obisnuita,…
Read More » -
RETETA | Ciorbă de oase de porc cu zeamă de varză
Ingrediente: 300 g coastă de porc 500 g carne de porc 2 morcovi 2 cepe 1 ardei 5-6 linguri suc…
Read More » -
RETETA | Tort cu nucă şi ciocolată
Ingrediente: Pentru blat 250 g nucă măcinată 200 g zahăr 100 ml apă 7 ouă 3 linguri cacao 2 linguri…
Read More » -
RETETA | Sărmăluţe cu ciuperci (de post)
Ingrediente: 1-2 căpăţâni de varză murată sau dulce (în funcţie de mărimea verzei, dar şi de calitatea frunzelor) 500 de…
Read More » -
RETETA | Fasole bătută cu ardei iute (de post)
Ingrediente: 100 g fasole albă, fiartă 100 g fasole pestriță, fiartă 50 ml supă în care a fiert fasolea 2…
Read More » -
RETETA | Frigărui de pui marinate
Ingrediente 4 bucăți piept de pui, tăiate cubulețe 1-2 ardei grași 2 linguri coriandru tocat Pentru marinată zeama de la…
Read More » -
RETETA | Tartă cu ciocolată (de post)
Ingrediente: 350 g tofu 120 ml lapte de migdale 120 g unt de cacao 350 g ciocolată neagră de post…
Read More » -
RETETA | Negresă (de post)
Ingrediente: 300 ml apă minerală, 150 g zahăr, 150 ml ulei de floarea soarelui, 6 linguri gem de prune, 5…
Read More » -
RETETA | Tort cu cremă de cafea
Ingrediente: Pentru blat 4 ouă 2 gălbenușuri 120 g zahăr 120 g făină 60 g unt 2-3 linguri cacao 300…
Read More » -
RETETA | Paste cu carne de vită
Ingrediente: 170 g paste sau penne 220 g carne de vită tocată 350 g sos de tomate 120 g ciuperci…
Read More » -
RETETA | „Icre“ de fasole cu ceapă verde
Ingrediente: 500 g fasole 1 legătură ceapă verde 1 morcov 2 căţei de usturoi 50 g unt Mod de preparare:…
Read More » -
RETETA | Frigărui aromate din carne de porc
Ingrediente: 1 kg mușchiuleț de porc 7-8 linguri ulei 1 lingură mix de condimente 2 linguri zeamă de lămâie 1…
Read More »