Retete
-
RETETA | Pulpe de pui cu sos de tomate și busuioc
Ingrediente: 450 g pulpe de pui 400 g roșii decojite întregi, la conservă 2 linguri ulei de măsline 1 jumătate…
Read More » -
RETETA | Budincă de macaroane cu brânză
Ingrediente: 450 g macaroane sau melci 450 g telemea, mărunțită 3-4 ouă 1 praf de sare 120 g unt 3…
Read More » -
RETETA | Crochete de pui la cuptor
Ingrediente: 450 g piept de pui, tăiat bucățele mici 2 căței de usturoi, pisați 60 g făină 70 g fulgi…
Read More » -
RETETA | Piept de pui cu legume
Ingrediente: 4 bucăți piept de pui 3 linguri ulei 6 căței de usturoi, pisați 100 g miere 2 linguri muștar…
Read More » -
RETETA | Prăjitură cu ciocolată și iaurt
Ingrediente: Pentru blat 1 cană ulei 1 cană iaurt 1 ou 2 căni făină 2 lingurițe bicarbonat 2 linguri cacao…
Read More » -
RETETA | Pui în sos de roșii și busuioc
Ingrediente: 450 g piept de pui 50 ml ulei 5-6 roșii feliate 3 căței de usturoi, zdrobiți 1 legătură de…
Read More » -
RETETA | File de peşte gratinat
Ingrediente: 6 fileuri de peşte 3 cepe mari 400 g ciuperci 100 g unt 150 g parmezan ras 4 linguri…
Read More » -
RETETA | Mere coapte în foitaj
Ingrediente: 1 kg aluat foitaj 8 mere 150 g zahăr 1 linguriţă scorţişoară 1 ou Mod de preparare: Speli merele…
Read More » -
RETETA | Paste cu ton la cuptor
Ingrediente: 300 g paste uscate în formă de spirală 250 g broccoli, tăiat bucheţele 2 linguri ulei 200 g ciuperci…
Read More » -
RETETA | Crap la cuptor cu legume
Ingrediente: 1 crap de circa 1,2 kg 1 lingură făină 2 căţei usturoi 1 lămâie 1 lingură boia de ardei…
Read More » -
RETETA | Cod marinat cu orez și porumb
Ingrediente: 1 linguriță boia 1 linguriță pătrunjel ½ linguriță oregano ½ linguriță usturoi pudră ½ linguriță praf de chili chimion,…
Read More » -
RETETA | Ruladă din piept de pui cu ton
Ingrediente: 1 praz 600 g piept de pui 2 linguri capere murate 130 g ton în ulei 4 linguri ulei…
Read More » -
RETETA | Rasol de peşte cu legume
Ingrediente: 1 kg peşte alb (şalău) 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceapă 1 lingură oţet 1 foaie de…
Read More » -
RETETA | Pui cu paste și sos pesto
Ingrediente: 2 bucăți mari piept de pui 2 linguri ulei sos pesto, după gust 3 căței de usturoi, pisați fulgi…
Read More » -
RETETA | Crap cu bacon
Ingrediente: 4 medalioane crap 3 fire praz 2 cepe 1 morcov 200 g bacon 5 căţei usturoi 2 linguri ulei…
Read More » -
RETETA | Friptură de curcan cu verdeață și vin
Ingrediente: 1 pulpa de curcan dezosata 2 fire usturoi verde 3 fire ceapa verde 2 catei de usturoi sare, piper boia…
Read More » -
RETETA | Ardei umpluți cu brânză
Ingrediente: 4 ardei grași verzi 1 vânătă 4 ouă fierte tari 250 g cremă de brânză 3 roșii cașcaval 2…
Read More » -
RETETA | Profiterol
Ingrediente: Pentru aluat: 200 g făină 100 g unt 4 ouă 250 ml apă Pentru cremă: 400 ml lapte 200…
Read More » -
RETETA | Bruschete gratinate
Ingrediente: 6-8 felii pâine, fără coajă 2 roșii, feliate 1 lingură ulei 6-8 felii cașcaval parmezan, după gust 6-8 felii…
Read More » -
RETETA | Cârnaţi în aluat
Ingrediente: 4 ouă 500 g cârnaţi 300 g făină 500 ml lapte 1 lingură ulei sare 1 praf de copt…
Read More » -
RETETA | Iepure vânatoresc cu sos la ceaun
Ingrediente: 1,5 kg carne de iepure ( pulpe spate de preferat, daca nu iepurele intreg dar proportionat ), marinata (…
Read More » -
RETETA | Aspic de curcan
Ingrediente: 2 kg carne de curcan cu os zeama de la ½ lămâie apă 1 foaie de dafin 1 linguriță…
Read More » -
RETETA | Costițe de porc, pentru masa de Crăciun
Ingrediente: 1 kg coaste de porc 1 linguriţă sare grunjoasă ½ linguriţă piper măcinat grosier 1 linguriţă coriandru măcinat 1…
Read More » -
RETETA | Friptură de porc picantă
Ingrediente: 1 kg carne de porc macră 100 ml vin roșu 100 ml supă de legume 500 ml sos de…
Read More » -
RETETA | Chec cu miere şi nuci
Ingrediente: 200 g miez de nucă dat prin maşina de tocat 250 g unt 3 ouă 250 g miere de…
Read More » -
RETETA | Mușchi cu ierburi aromatice
Ingrediente: 1 bucată muşchi de porc 4 felii pâine albă 1 legătură pătrunjel 1 cană amestec de busuioc, salvie şi…
Read More » -
RETETA | Cârnaţi afumaţi (rețeta tradițională)
Ingrediente: 2 kg carne de porc 2 kg carne tocată de vită 1 kg slănină 4 linguri (rase) sare piper…
Read More » -
RETETA | Jumări cu bere
Ingrediente: 200 ml bere neagră 1 kg slănină cu carne sare Mod de preparare: Tai slănina cubulețe și o pui…
Read More » -
RETETA | Ciuperci gratinate la cuptor
Ingrediente: 2 ciuperci mari, curățate ulei 150 g carne tocată ½ ardei gras, tocat 50 g pastă de tomate 40…
Read More » -
RETETA | Piept de raţă umplut
Ingrediente: 1 piept de raţă 300 g ciuperci 1 kg spanac congelat 1 pahar de vin alb sec 16 cannelloni…
Read More »