Retete
-
Ciorbă de burtă
Ciorba de burtă făcută acasă, poate fi mai bună decât la restaurant. Se poate face cu burtă proaspătă sau prefiartă,…
Read More » -
Drob de miel
Ingrediente: Măruntaiele de la un miel (inimă, ficat, plămâni, splină) 5 legături de ceapă verde 2 legături de usturoi verde…
Read More » -
RETETA | Pui prăjit crocant
Ingrediente: 8 bucăţi de pui (pulpe, aripioare, piept) 200 g făină 2 linguriţe usturoi granulat 2 linguriţe pudră de ceapă…
Read More » -
RETETA | Paste cu pui la cuptor
Ingrediente: 250 g paste 1 piept de pui 2 căţei usturoi 1 ceapă 250 ml smântână 150 g mozzarella 30…
Read More » -
RETETA | Paste cu bacon şi cimbru
Ingrediente: 400 g paste 400 g ciuperci 300 g bacon 3-4 roşii busuioc verde sare piper 3 lingurite ulei de…
Read More » -
RETETA | Budincă de cartofi cu brânză
Ingrediente: 800 gr cartofi fierti in coaja, 250 gr branza telemea, 100 gr cascaval, 2 oua, 200 gr smantana fermentata…
Read More » -
RETETA | Dovlecei cu piept de pui şi caşcaval
Ingrediente: 1 piept de pui, dezosat 2-3 dovlecei 150 g caşcaval sau brânză 3 ouă 3-4 linguri ulei pătrunjel sare…
Read More » -
RETETA | Brioşe pufoase
Ingrediente: 1-2 banane pisate 4 ouă fructe de pădure – la alegere Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul la cea mai…
Read More » -
RETETA | Cartofi cu brânză şi şuncă
Ingrediente: 8 cartofi potriviţi 200 g unt 100 g telemea de oaie 150 g caşcaval 150 g şunculiţă afumată 1/2…
Read More » -
RETETA | Dulceaţă de ardei iuţi
Ingrediente: 1 kg ardei iuţi, diferite soiuri 500 g zahăr 1 l oţet Mod de preparare: Pentru început, spală bine…
Read More » -
RETETA | Pui cu ciuperci şi spanac
Ingrediente: 2 linguri de ulei 1 ceapă medie 200 g ciuperci 750 g pulpe superioare de pui 60 ml masala…
Read More » -
RETETA | Salată de avocado cu ceapă şi roşii
Ingrediente: 1 roşie mare, tăiată felii groase ½ avocado, feliat ceapă roşie, tăiată rondele 6 roşii cherry, tăiate jumătăţi tarhon,…
Read More » -
RETETA | Salată cu bacon
Ingrediente: 2 felii bacon 4 ouă de prepeliţă fierte 4 roşii cherry 100 g baby spanac 100 g salată verde…
Read More » -
RETETA | Ciuperci coapte cu ouă
Ingrediente: 2 ciuperci portobello mari 1 căţel de usturoi 4 fire de cimbru Ulei de măsline 2 ouă 2 roşii…
Read More » -
RETETA | Creveţi în sos de unt, pătrunjel şi lămâie
Ingrediente: 500 g creveţi decorticaţi 1 lămâie 40 g unt 1 legătură pătrunjel 3 căţei de usturoi sare piper 1…
Read More » -
RETETA | Cotlet de porc cu linte sote
Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 1 ceapă roşie toacată mărunt 2 căţei de usturoi zdrobiţi 6 felii de pancetta…
Read More » -
RETETA | Dovlecei la cuptor
Ingrediente: 3 dovlecei mari 200 g de carne tocată de porc 1 lingură de orez sare, piper 150 g de…
Read More » -
RETETA | Vinete pane cu sos de usturoi
Ingrediente: 3 vinete 2 ouă sare piper 3 linguri de făină boia dulce 1 lingură ulei Mod de preparare: Taie…
Read More » -
RETETA | Îngheţată de zmeură
Ingrediente: 500 g zmeură 100 g zahăr 200 ml frişcă lichidă 400 g lapte condensat Mod de preparare: Zdrobeşti cu…
Read More » -
RETETA | Scrijele de cartofi cu sos de iaurt şi usturoi
Ingrediente: 5 cartofi sare piper pentru sos: 1 cutie de iaurt gras 3 căţei de usturoi Mod de preparare: Curăţă…
Read More » -
RETETA | Clătite de dovlecei
Ingrediente: 2 dovlecei 170 g făină 400 ml lapte 100 g caşcaval 2 ouă 1 linguriţă praf de copt 2…
Read More » -
RETETA | Paste cu sos cremos de avocado
Ingrediente: sare grunjoasă 450 g paste linguine 1 avocado, fără sâmbure 50 g busuioc proaspăt 80 ml ulei de măsline…
Read More » -
RETETA | Tartă cu pere şi smântână
Ingrediente: Pentru aluat 200 g făină 100 g unt 1 ou 25 g zahăr 1 praf de sare Pentru umplutură…
Read More » -
RETETA | Paste picante
Ingrediente: 250 g spaghete 150 g kaizer 1 ardei iute 1 ceapă 50 ml vin roşu 375 g roşii pasate…
Read More » -
RETETA | Supă rece de roşii
Ingrediente: 2 linguri ulei 4 conserve roşii întregi oregano sare piper 1 linguriţă zahăr pătrunjel 3 felii de pâine boia…
Read More » -
RETETA | Frigănele cu dovleac
Ingrediente: 8 felii de pâine toast 3 ouă mari 100 ml lapte integral 100 g piure de dovleac copt 1…
Read More » -
RETETA | Brioşe cu mere
Ingrediente: 2 căni făină integrală 1 lingură praf de copt ½ linguriţă sare 1 linguriţă scorţişoară măcinată ¾ cană lapte…
Read More » -
RETETA | Clătite de post
Ingrediente: ½ cană de lapte de soia ½ cană de apă ¼ cană de margarină topită 1 lingură de zahăr brun 2 linguri de sirop de arţar 1 cană de făină ¼ linguriţă sare Mod de prepare: Într-un bol mare, amestecă laptele, apa, margarina, zahărul, siropul, făina şi sarea. Amestecă şi lasă deoparte pentru 2 ore. Pune puţin ulei într-o tigaie şi încinge-o.…
Read More » -
RETETA | Paste cu creveţi, praz şi spanac
Ingrediente: 350 g paste gemelli sau fusilli 2 linguri unt 2 bucăţi praz, tăiate în jumătate pe lungime, apoi de-a…
Read More » -
RETETA | Prăjitura cu iaurt şi mere
Ingrediente: 2 mere 2 ouă 200 g iaurt gras 80 ml ulei 250 g făină 120 g zahăr 2 linguri…
Read More »