Important

LIGA 4 | INCREDIBIL! Albestiul de nerecunoscut! A mai pierdut un meci la “masa verde” si a cedat locul secund Romei!

Echipa care in turul campionatului facea instructie cu toate echipele din judet este de nerecunoscut in returul acestui sezon. De cateva etape echipa pregatita de Octavian Faier are mari probleme de lot, ajungand sa-l foloseasca pe Mihai Gurici sau sa joace chiar si antrenorul.

Dupa meciul pierdut la “masa verde” cu Flacara Flamanzi pentru ca nu au folosit 3 jucatori sub 21 de ani in tere, dupa umilinta de astazi de la Rogojesti (3-0), Albestiul a mai primit o lovitura: a pierdut cu 3-0 si meciul castigat pe teren cu 2-1 in fata celor de la Rapid Ungureni.

Comisia de Disciplina a analizat doua contestatii depuse de cei de la Ungureni, oaspetii invocand faptul ca gazdele au folosit doi jucatori suspendati, unul cu patru cartonase galbene si unul care avea cartonas rosu.

In urma acestei decisii, Avantul Albesti cade pe locul trei cu 42 de puncte si cedeaza locul secund celor de la AS Roma care au 44 de puncte.

Related Articles

One Comment

  1. DA SIGUR :)) ASTA S-O CREDETI VOI, UNGURENIUL ARE NEVOIE DE PUNCTE SA SE SALVEZE DE LA RETROGRADARE, DE ASTA…SI LE-AU DAT MECIUL ALBESTIUL, AU BAGAT JUCATORUL SUSPENDAT :)) BRAVO CIOAK, TE PRICEPI LA BRATURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page