Important

LIGA 4 | Flacara a fost stinsa la Roma, intr-un meci cu 8 goluri si 5 bare! Vasile Irimia a reusit un hatrick, unul din goluri fiind din corner – GALERIE FOTO

Meci spectaculos la Roma, acolo unde s-au marcat 8 goluri, din care 6 reusite de gazde. In aceasta intalnire, romanii i-au bombardat pur si simplu pe oaspeti, avand 32 de suturi spre poarta, din care 20 pe spatiul portii, 6 din ele au fost gol, 5 au lovit bara, iar restul au fost aparate de portarul celor din Flamanzi.

Inca din minutul 1, AS Roma a luat cu asalt poarta “flamanzenilor”, Carabus sutand din 11 m in bara transversala, balonul cazand apoi pe linia portii, moment in care gazdele au solicitat gol. Din acea faza a iesit corner, iar Vasile Irimia a executat perfect, inscriind pentru 1-0.

In minutul 18, fundasul roman, Vlad Nutu, prinde o torpila de la 30 m, insa balonul zguduie bara transversala, moment in care portarul Ionut Chihaia si-a facut cruce si a multumit divinitatii pentru ca mingea nu a intrat in poarta. Peste 7 minute, acelasi Nutu patrunde catre careul advers, suteaza de la 16 m, insa ghinion, loveste din nou bara transversala, portarul oaspetilor ramanand fara replica.

Andrei Podariu vrea sa-i arate lui Nutu cum se suteaza la poarta si prinde si el un sut bun de la 25 de m, insa portarul celor de la Flacara deviaza balonul in bara din stanga. Acelasi Podariu il mai incearca odata pe Chihaia, insa de aceasta data sutul cu piciorul stang al romanului poposeste in vinclul portii oaspetilor. Gradinariu a stabilit scorul pauzei, 3-0, dupa ce a preluat in careul de 6 m si l-a invins pe Chihaia.

Dupa pauza Flacara Flamanzi a reusit sa reduca din diferenta prin Iftode, care l-a invins pe Alexoae cu un sut din interiorul careului in minutul 53. In minutul 68, romanii beneficiaza de o lovitura de la 11 m, dupa ce un fundas al oaspetilor a facut hent in careu. Bucatariu a sutat in coltul din stanga, in timp ce Chihaia plonjase in dreapta, iar scorul devenea 4-1. Peste numai 3 minute Carabus ia din nou la tinta bara transversala cu un sut din interiorul careului, mingea ajunge mai apoi la Liuta, care din plonjot suteaza peste poarta din doau 4 m.

In minutul 77, Vasile Irimia reuseste dubla, iar peste inca 5 minute reuseste si hatrick-ul cu o lovitura de  cap, scorul devenind 6-1. Oaspetii mai inscriu un gol in minutul 90 prin Rebenciuc, insa meciul era deja jucat.

GALERIE FOTO:

[nggallery id=219]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page