Important

DIVERSE | Gradina de vis, la tine acasa – FOTO

Flori in culori tari, soiuri din cele mai diverse, ghivece personalizate – adauga inspiratie si pofta de lucru, pentru ca gradina ta sa arate spectaculos.

O floare si… multi gradinari

Gradinile (sau balcoanele, in cazul celor care stau la bloc) sunt atat de frumoase atunci cand totul este inflorit si aranjat cu gust! Tocmai de aceea, cand incepi sa te ocupi de aranjamentele florale, tine cont de faptul ca nu sunt importante doar soiurile si culorile alese, ci si felul in care le organizezi si vasele in care florile sunt plantate. Acestea fiind spuse, spor la gradinarit!

 

Pont: De cele mai multe ori, cele mai frumoase aranjamente sunt cele create chiar de tine, si nu cumparate. Daca ai timp la dispozitie, rezerva-ti un weekend pentru a face… ghivece.

 

Flori

 

Clasic – efect garantat

 

Daca vrei ghivece simple, clasice, acorda o atentie mai mare aranjarii lor. Alege un perete gol pe care sa fixezi suporturile pentru flori: poti alege fie o forma anume, un cerc de pilda, fie pur si simplu aleatoriu.

 

Flori

 

Fineturi

 

Poti folosi orice fel de ceasca pe post de ghiveci pentru florile pe care le-ai tine, de obicei, intr-o vaza. Pune pamant in ceasca, taie tulpina scurt si infige-o in pamant. Astfel, aranjamentul va rezista cel putin o saptamana.

 

Flori

 

Flori la fereastra

 

Un aranjament la fel de clasic, dar care da cele mai bune rezultate atunci cand alegi flori pe cat de colorate, pe atat de bogate. Iar daca ele se revarsa pe jardiniere, mascandu-le, e cu atat mai bine.

 

Flori, ghivece

 

Curcubeu in bucatarie

 

Da, peste tot in casa este bine sa avem vase colorate, care sa ne binedispuna, dar parca in bucatarie ghivecele colorate, cu modele rustice sau florale, se potrivesc cel mai bine. Cauta flori frumoase, care sa reziste temperaturilor oscilante de aici.

 

Pont: Adauga crengute si muschi de pamant pentru un aspect cat mai natural.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page