Important

POLITIC | Si UNPR-ul a iesit la curatenia orasului – GALERIE FOTO

Si consilierii de la UNPR au iesit la curatenie in cadrul campaniei de ecologizare   LET’S DO IT. 

Costica Rotaru si Galan Gabriel impreuna cu o echipa de tineri voluntari au iesit pe campul de la iesirea din oras spre Suceava si au strans gunoaiele.

Fara surle si trambite, tineretul UNPR din municipiul Botosani s-a alaturat miscarii LDIR. Tinerii au cules mizeria din zona Cornisa si au sortat-o pe cele 3 categorii pentru reciclare. UNPR militeaza pentru o Romanie curata, civilizata si implicit pentru un Botosani curat. Civilizatia si progresul incepe cu pastrarea curateniei. Curatenia este un semn de civilizatie si implicit se poate spune ca ea este un criteriu prin care o societate isi etaleaza gradul ei de cultura si civilizate.

UNPR se va implica si pe viitor in campanii de promovare a unui oras curat. Aceasta incepe cu informare, atentionare, exemplu personla in a face curat in jurul blocului, a locului de munca si, nu in ultimul rand de a o pastra. Nu este greu, este doar necesar sa luptam cu inertia si indiferenta oamenilor. Campania de azi a avut darul de a sensibiliza opinia publica asupra nevoii de a nu mai fi nepasatori cu mediul inconurator si de a respecta semenul de langa noi care nu este obligat sa ne suporte mucurile de tigara, guma de mestecat, PET-urile sau dozele de bere aruncate aiurea.

UNPR se implica pur si simplu fara sa doreasca aplauze!

“Ar trebui sa se faca mai des campanii de ecologizare,poate asa oamenii vor intelege ca gunoiul trebuie aruncat in spatiile special amenajate. Cred ca  3-4 ore, odata pe luna poate sa isi faca timp oricine si sa iasa la curatenie. Poate intr-un final oamenii vor intelege ca trebuie sa avem grija de planeta noastra” ,a declarat pentru GazetaBT un tanar voluntar.

[nggallery id=215]

Related Articles

One Comment

  1. Este curios cu de celor de la UNPR li s-a repartizat o zona periferoica iar USL si MPB au cules gunoaie printre trecatorii din zonele centrale! Halal echidistanta si egalitate ! Pana si la aceste evenimente unii sunt mai desptepti decataltii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page