Important

LIGA 4 | Vladut Romanescu a incurcat Microbuzul cu un gol in minutul 94 (1-1)! Ghiorghita si Romanescu in teren – GALERIE FOTO

FC Microbuzul si FC Paltinis au oferit un adevarat spectacol in aceasta dupa amiaza. Pe langa cele doua goluri, cele doua echipe au ratat ocazii imense, iar pe final cei doi rivali politici, Florin Ghiorghita (Miscarea pentru Botosani) si Costel Romanescu (USL) au intrat pe teren in minutul 80.

Partida a debutat cu un gol al gazdelor, marcat in minutul 15 de Cazacu, dupa doua greseli mari a oaspetilor. Mai intai un fundas paseaza gresit catre Cazacu, iar mai apoi portarul Sandu a respins gresit sutul “roscatului” de la Microbuzul, balonul poposind in plasa. Pana la pauza oaspetii puteau egala, insa Vlad Romanescu a ratat incredibil, sutand paralel cu poarta de pe linia portii.

In startul reprizei secunde tot Paltinisul are o ocazie importanta de a marca. Ospetii au beneficiat de o lovitura libera de la 20 de m, insa sutul expediat de Mihai Alexandru (Didi) a lovit bara transversala. Microbuzul a replicat, insa Ovidiu Dumitras a ratat si el de pe linia portii. Alin Bejan a inscris pentru 2-0, insa tusierul Ionel Tanasa a anulat reusita pentru offside. Imediat dupa aceasta faza, Alin Bejan este faultat clar in careu, insa centralul Denis Cretu a lasat jocul sa continue, starnind nervi in tabara gazdelor.

In minutul 90+4, Vlad Romanescu da lovitura de gratie cu un sut din 6 m, invingandu-l pe Lazaruc.

Primar si viceprimar in teren

Cel mai interesant moment al partidei de pe Mecanex s-a petrecut in minutul 80, atunci cand au intrat pe teren primarul Paltinisului, Costel Romanescu si viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita. Daca jucatorul gazdelor nu a prea atins balonul, primarul de Paltinis a executat o lovitura libera si a avut cateva interventii.

GALERIE FOTO:

[nggallery id=216]

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page