Important

SPORT | AS Rachiti, doar in vizita pe “Micul Olimpico” din Roma! Romanii le-au dat 11 goluri – GALERIE FOTO

Echipa din Liga a V-a, AS Rachiti, a disputat astazi un amical de lux cu AS Roma, partida ce a avut loc la Roma pe unul din cele mai frumoasa terenul din Botosani.

Meciul a inceput cu 1-0 pentru ca in minutul 1 Carabus a patruns pe partea dreapta, a driblat portarul si i-a pasat lui Irimia, care a marcat cu poarta goala. In minutul 15 rolurile s-au inversat, Irimia a executat un corner, iar Carabus inscrie pentru 2-0 din semi-foarfeca. Oaspetii au o zvacnire si in minutul 17 inscriu pentru 2-1 cu primul sut pe spatiul portii, numai ca in minutul 20, Carabus inscrie pentru 3-1, dupa ce a primit o pasa pe culoar de la Marcel Macovei, acesta fiind si scorul primei reprize.

Cuplul Carabus-Irimia au contribuit decisiv si la golul cu numarul 4 al romanilor, atunci cand Carabus a pasat, iar Irimia a punctat lejer. Carabus a reusit hatrick-ul in minutul 48, atunci cand i-a lasat in urma pe fundasii adversi si a inscris cu un sut puternic la coltul lung. In minutul 54, Irimia a reusit si el hatrick-ul, dupa ce a driblat portarul advers si a inscris de pe linia portii. In minutul 56 a intrat in randul marcatorilor si celalalt varf al romanilor, Ciprian Liuta, care a punctat pentru 7-1, pentru ca peste 3 minute tot Liuta a inscris pentru 8-1 cu o lovitura de cap dupa un corner executat de Podariu.

In minutul 76, pasatorul de la ultimul gol, Andrei Podariu, si-a trecut si el in cont un gol, unul de exceptie cu calcaiul la coltul lung. Peste 3 minute oaspetii ajung la poarta romanilor si au al doilea sut pe spatiul portii care a fost si gol, scorul devenind 8-2. Pustiul Anton nu a fost insa de acord cu acest rezultat si a marcat pentru 9-2 cu un sut de la 16 m. In minutul 88, oaspetii reusesc si cel de-al treilea sut pe spatiu portii si…surpriza, au marcat golul trei. Golul partidei a fost reusit de Burlacu, care a driblat portarul, a asezat balonul pe linia portii si a marcat cu capul.

Scor final 11-3, iar romanii au efectuat un antrenament bun, in timp ce oaspetii au vazut ce inseamna Liga a IV-a si cum arata un teren de fotbal normal.

GALERIE FOTO :

[nggallery id=214]

Related Articles

3 Comments

  1. superb teren…bravo roma…bravo nea gica…cel mai frumos…e exact ca municipalul din botosani….cele mai frumoase din tara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page