Important

NATIONAL | Maşină a Poliţiei de Frontieră avariată de autoturismul unui contrabandist

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au depistat, joi seară, în trafic, pe raza localităţii Falcău, un autoturism de teren Mitsubishi Shogun înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau date că transportă ţigări de contrabandă. Şoferul maşinii a refuzat să oprească la semnalele regulamentare efectuate de poliţişti şi şi- a continuat deplasarea pe un drum forestie. Poliţiştii au urmărit maşina, cu semnalele acustice şi luminoase pornite, pe o distanţă de aproximativ 6 km.

La un moment dat, autoturismul de teren a intrat pe un drum în rampă şi a derapat, iar şoferul a sărit din maşină. Atunci, autoturismul a alunecat spre baza pantei şi a lovit cu spatele partea frontală a autospecialei Poliţiei de Frontieră.

Poliţiştii au stabilit că maşina aparţine lui Dănuţ U., în vârstă de 24 ani, din Straja. Acesta a fost reţinut de oamenii legii.

În zonă, au fost descoperite 17 colete de ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările (8.680 de pachete de ţigări) au fost confiscate.

Dănuţ U. s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi distrugere.

Autoturismul Mitsubishi, în valoare de peste 4.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul SPF Brodina.

Sursa: suceavanews.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page