Important

NATIONAL | Mama micuței crescute de străbunic încearcă să-și intre în rol

Chiar daca a parasit-o ca pe un bagaj la numai doua luni de la nastere, mama copilei crescute de strabunic incearca sa dovedeasca ca toate acuzatiile care i-au fost aduse sunt false.

De la izbucnirea intregului scandal privind situatia batranului din Podu Iloaiei care isi creste cu dragoste stranepoata in varsta de 8 ani, femeia care i-a dat viata si-a amintit ca este mama. A incercat sa ia legatura cu reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi (DGASPC) pentru a clarifica mai multe acuzatii care i-au fost aduse.

Aceasta a trimis chiar si documente prin care sa dovedeasca ca are un loc de munca in Franta si a inceput sa se intereseze de soarta fetitei de care a uitat ani la rand. Femeia este decazuta din drepturile parintesti si nici pana in ziua de azi nu poate spune cine este tatal Gabrielei. Aceasta si-a refacut viata alaturi de un alt barbat caruia i-a ascuns faptul ca mai are un copil in Podu Iloaiei.

Batranul in varsta de 75 de ani nici nu se gandeste ca fetita ar putea fi luata de langa el, chiar daca mama naturala a sugerat faptul ca la implinirea varstei de 18 ani aceasta va putea decide singura daca vrea sa mearga in Franta. Reprezentantii DGASPC Iasi l-au asigurat pe batran ca minora va ramane alaturi de el, insa evaluarile periodice sunt necesare pentru urmarirea interesului superior al copilului.

In momentul in care starea de sanatate a batranului nu-i va permite sa-si mai ingrijeasca stranepoata, se va decide alternativa cea mai buna pentru copil.

Sursa: bzi.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page