Important

POLITICA | Iavorenciuc: „Îl aştept pe domnul Portariuc în Partidul Ecologist. El este acum într-un partid modificat genetic ce s-a transformat din Partidul Comunist în PSD”

Gheorghe Iavorenciuc, fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Botoşani a trecut ieri după amiază la Partidul Ecologist Român şi astfel se regăseşte pe listele Mişcării pentru Botoşani la Consiliul Local. El susţine că de mai mult timp avea de gând să plece din PNL.

„M-am gândit de mai mult timp să plec din PNL. Când m-am întors din Australia i-am prezentat domnului Portariuc programul meu Botoşani din suflet dar nu a vrut să ţină cont. După toate discuţiile din PNL care au fost în ultima perioadă am decis să plec la Partidul Ecologist Român care în esenţă este un partid liberal. Am pus condiţia ca Mişcarea pentru Botoşani să preia din programul meu iar această dorinţă a fost acceptată. Eu îl aştept şi pe domnul Portariuc să intre în Partidul Ecologist după alegeri pentru că a avut acele acţiuni cu organismele modificate genetic. El este acum într-un partid modificat genetic ce s-a transformat din Partidul Comunist în PSD”, a spus Gheorghe Iavorenciuc, pentru btonline.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page