Important

EVENIMENT | ACCIDENT in fata stadionului din Dorohoi la finalul meciului cu Stoicescu! A intrat intr-un stalp si l-a pus la pamant – FOTO

 Un autoturism, la volanul căruia se alfla o tânără dorohoiancă, a părăsit partea carosabilă pe strada 1 Decembrie din Dorohoi, în seara zilei de vineri, 27 aprilie, în zona stadionului municipal “1 Mai” din Dorohoi și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță și un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Dorohoi și s-a constatat faptul că accidentul s-a produs în jurul orei 19:20.

„Am fost sesizați prin serviciul de urgență 112, cu privire la faptul că în jurul orei 19:20, pe strada 1 Decembrie din Dorohoi s-a produs un accident de circulație. Deplasându-ne la fața locului am constatat faptul că L. T., în vârstă de 20 de ani, din Dorohoi, se afla la volanul unui autoturism marca VW de culoare argintiu, iar în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, moment în care s-a intersectat cu un alt autoturism din sens opus, a pierdut controlul volanului și a impactat un stâlp.”, a declarat agent principal Cornel Bighiu, din cadrul Biroului Rutier Dorohoi.

Alături de conducătorul auto, în mașină se mai aflau două persoane, una dintre ele fiind rănită ușor la mâna stângă, aceasta primind îngrijiri medicale la faţa locului, nefiind necesar transportul la spital.

Tânăra șoferiță a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din primele cercetări efectuate la fața locului, accidentul s-a produs datorită neadaptării vitezei și lipsa experienței șoferului.

„S-a constatat că șoferul autoturismului care a produs accidentul este începător, asta fiind și una din cauzele producerii accidentului. Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează cercetări privind cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul și se vor lua măsurile regulamentare.”, a adaugat agent principal Cornel Bighiu.

sursa: Dorohoi News 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page