Important

EVENIMENT | Gheorghe Vazdoaga, implicat intr-un accident langa Teatrul “Mihai Eminescu”! FOTO

Consilierul local Gheorghe Vazdoaga a fost implicat, vineri seara, intr-un accident rutier, langa Teatrul “Mihai Eminescu”. Vazdoaga se deplasa la volanul masinii sale personale si a oprit la trecerea de pietoni de langa Teatru pentru a da prioritate unui copil, iar in momentul in care a pornit, un alt copil, pe o bicicicleta, s-a angajat in viteza in traversarea strazii, izbindu-se in partea laterala a masinii.

Gheorghe Vazdoaga sustine ca nu l-a mai putut evita.

“Oprisem la trecerea de pietoni pentru a da prioritate unui copil, iar in momentul in care am plecat un alt copil pe o bicicleta a aparut, in viteza. L-am vazut cum vine, dar nu am avut cum sa il evit. In fata mea era o alta masina si nu puteam sa accelerez”, a spus Gheorghe Vazdoaga.

Desi a fost accidentat usor, copilul in varsta de 9 ani a fost totusi transportat la spital pentru investigatii de specialitate.

Politistii l-au testat pe Gheorghe Vazdoaga cu aparatul etilotest, iar rezultat a fost negativ.

“Conducatorul auto a surprins si accidentat un copil aflat in traversarea marcajului pietonal, acesta aflandu-se pe bicicleta. Urmeaza sa efectuam cercetari si sa dam o solutie procedurala in cauza”, a declarat ag. Gabriel Jora, din cadrul Politiei Rutiere Botosani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page