Sanatate

SANATATE | NU AI TIMP SĂ AJUNGI LA SALON? ÎNVAŢĂ să îţi îngrijeşti TENUL ACASĂ!

Orice femeie își dorește să arate cât mai bine, să fie cât mai atractivă și pentru asta îngrijirea corporală este esențială! Și cum totul începe cu o față luminoasă, curată și fresh, iată câteva sfaturi pentru doamnele și domnișoarele care nu ajung atât de des la salonul de cosmetică pe cât și-ar dori.

Dacă vi se pare că pielea e ternă, fără luciu și plină de scoame albe, e momentul să vă ocupați putin de ea mai serios…unele îngrijiri le puteți face acasă, cum ar fi peeling- urile cu produse speciale, geluri de duș abrazive sau zahăr, zaț de cafea amestecate în gelul de duș normal și apoi un lapte de corp.

Binecunoscutul mălai, sau făina de porumb cum i se mai spune, poate fi folosit cu succes într-o combinație simplă și la îndemână, dacă adaugi puțină apă pentru a se înmuia, după care, amestecat cu puțina miere, poate fi folosit ca mască dermoabrazivă pentru tenul tău.
După clătirea cu apă călduță, puteți folosi o cremă hidratantă, sau o crema de față de zi cu zi, care va liniști tenul și va catifela pielea.

De asemenea este recomandată vizita la salon, cel puțin o dată la 3-4 luni pentru un tratament profesional.

Cosmeticiana vă poate ajuta cu un peeling chimic ușor, microdermabraziune, curățare cu ultrasunete, urmate de un masaj relaxant și la final o mască hidratantă.

Sursa: www.libertatea.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page