Important

EVENIMENT | VIDEO!!! Un ITALIAN a vazut moartea cu ochii! Masina in care se afla a fost izbita in plin de un TREN la Podeni – GALERIE FOTO

Grav accident de circulatie la intrarea in localitatea Podeni. Un italian in varsta de 53 de ani a ajuns la spital, dupa ce masina pe care o conducea a fost izbita in plin de un tren. Desi Dacia 1310 in care se afla a fost transformata intr-un morman de fiare, in mod miraculos barbatul a scapat doar cu cateva rani usoare.

Luigi Martorielo se deplasa pe drumul judetean Nicseni-Corlateni, iar la trecerea la nivel cu calea ferata, la intrarea in localitatea Podeni, barbatul nu s-a asigurat, moment in care masina a fost lovita in plin de trenul personal Dorohoi-Iasi.


Masina a fost proiectata intr-un gard, aflat chiar langa calea ferata. Barbatul a fost ajutat de cativa trecatori sa iasa din masina, in scurt timp la fata locului ajungand si o Ambulanta.

Italianul venise de doua zile in vizita la un prieten, de la care luase si masina. In scurt timp la fata locului a ajuns si amicul, care a ajutat cadrele medicale sa se inteleaga cu victima, care nu stie limba romana.

“Din primele verificari reiese ca soferul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata. Conducatorul auto poseda toate documentele legale, vom continua cercetarile pentru stabilirea cauzelor accidentului”, insp. Tudor Turcu, sef Biroul Rutier din cadrul Pilitiei Municipiului Dorohoi.

GALERIE FOTO: 

[nggallery id=197]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page