Retete

RETETA | Ciuperci umplute suculente

Aceasta reteta de ciuperci umplute suculente este la fel de gustoasa ca cele pe care le-ai mancat la restaurant si se poate pregati cu usurinta si acasa.

Ingrediente:

  • 12 ciuperci intregi proaspete
  • 1 lingura de ulei vegetal
  • 1 lingura de usturoi pisat
  • 250 g de branza cremoasa
  • 1/4 ceasca de parmezan ras
  • 1/4 lingura de piper negru
  • 1/4 lingura de pudra de ceapa
  • 1/4 lingura de piper cayenne

Mod de preparare:
Indeparteaza cotoare ciupercilor si taie-le marunt. Caleste-le alaturi de usturoi intr-o tigaie cu ulei incins, pana cand se inmoaie si scade apa si apoi lasa-le la racit. Adauga branza cremoasa, parmezanul, piperul negru, pe cel cayenne si pudra de ceapa si omogenizeaza compozitia.

Cu ajutorul unei lingurite, umple ciupercile cu amestecul obtinut si aseaza-le pe o tava acoperita cu hartie de copt. Incalzeste cuptorul la 175 de grade si pune-le la copt timp de 20 de minute.

Ciupercile umplute suculente nu sunt o garnitura, ci un fel principal, intrucat contin toti nutrientii de care ai nevoie. Le poti orna cu marar sau cu patrunjel si asocia cu o salata de cruditati, daca iti place sa ai o masa bogata cromatic si energizanta.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page