ImportantJudet

JUDEȚ | În 2014, mai puțini bani de la județ pentru comuna Vlădeni! – FOTO

Anul acesta pentru comuna Vlădeni este un an cu buget de supraviețuire. Cu toate că primarul ar dori investiții în comună, nu știe cum și nici când le va rezolva pe toate.

“Este un buget slab, echilibrările au venit mai mici, cu aproape 1,4 miliarde mai puțin ca anul trecut, inclusiv de la Consiliul Județean. Nu înțeleg de ce, nu înțeleg care a fost criteriul de repartizare al sumelor la nivel județean”, a declarat Voicu Murariu, primarul comunei Vlădeni.

În acest an, se pot asigura doar lucrări de întreținere, fără investiții importante, ci doar, eventual, achiziționarea câtorva utilaje, iar în a doua parte a anului, dacă va permite bugetul, se vor finaliza lucrările la Școala Gimnazială Nr. 1 Vlădeni.

Primarul dorește să înceapă, anul acesta, modernizarea drumului comunal 58, din satul Brehuiești, cu o lungime de trei kilometri, dar dacă nu vor fi fonduri, va încerca cu forțe proprii.

“Sper ca anul acesta să se înceapă această investiție, care este foarte importantă pentru comună și pentru satul Brehuiești”, a spus primarul.

Atât timp cât nu se știe sub ce formă vor veni sumele de la Uniunea Europeană, primarul spune ca nu se poate gândi la proiecte. Dacă se va reuși și va ști pe ce măsuri vor veni, ce măsuri se vor finanța, ce va veni pe rural, va încerca să se apuce de proiecte, în ideea că vor și primi finanțare.

“Toată lumea stă în așteptare, ca și noi. Dacă mergem în ritmul ăsta, nici nu ne putem gândi la vreun proiect  anul acesta”, a mai spus primarul.

Vladeni (32)

Vladeni (33)

Vladeni (34)

Vladeni (35)

Vladeni (36)

Vladeni (37)

Vladeni (38)

Vladeni (39)

Vladeni (40)

Vladeni (41)

Vladeni (42)

Vladeni (1)

Vladeni (2)

Vladeni (3)

Vladeni (7)

Vladeni (8)

Vladeni (10)

Vladeni (12)

Vladeni (13)

Vladeni (14)

Vladeni (15)

Vladeni (18)

Vladeni (19)

Vladeni (20)

Vladeni (21)

Vladeni (22)

Vladeni (23)

Vladeni (24)

Vladeni (25)

Vladeni (26)

Vladeni (27)

Vladeni (30)

Vladeni (31)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page