Important

LIGA 4 | Darabanenii s-au stins in fata Romei (1-2): “Au fost mai buni” – GALERIE FOTO

Dupa victoria de etapa trecuta cu scorul de 2-1 in fata celor de la Luceafarul, CS Darabani a pierdut astazi cu acelasi scor in fata celor de la AS Roma.

Romanii au inceput perfect prima repriza si profitand de faptul ca aveau in avantaj si vantul, au deschis scorul in minutul 4 prin Florin Gradinariu. Capitanul oaspetilor a patruns pe partea dreapta si i-a pasa lui Gradinariu care a prins o torpila de la 16 m, reusind sa-l invinga pe Alin Andrus.

Dupa marcarea golului, oaspetii au scazut ritmul, insa Grumezescu a fost tinut in sah de Laurentiu Giurgiuveanu si nu a reusit sa puna probleme portii aparate de Alexoae, asa cum a facut-o etapa trecuta la Ipotesti, cand a marcat doua goluri. Golul egalizator vine in minutul 35, insa dupa o mare greseala de arbitraj a brigazii conduse de Constantin Boteanu. Cosmin Stefanuci a lovit balonul cu capul, portarul roman a vrut sa retina, insa a fost tras de tricou in careul de 6 m de un jucator al gazdelor, jucator ce se afla si in pozitie de offside. In timp ce romanii protestau, centralul a aratat punctul de la centru terenului, iar scorul a devenit 1-1.

In partea secunda cei care au controlat jocul au fost cei de la AS Roma. Doar Grumezescu a dat emotii oaspetilor, atunci cand a sutat periculos de la 17 m, insa balonul a trecut putin pe langa poarta. In minutul 67, Liuta este lansat catre poarta adversa, intoarce un fundas advers, ii paseaza lui Irimia, iar acesta inscrie golul victoriei.

Pana la final, tot romanii au trecut pe langa marcarea unui nou gol, dar Carabus, Irimia si Liuta nu au nimerit cadrul portii aparate de Andrus. Dupa fluierul de final, gazdele au recunoscut superioritatea romanilor: “au fost mai buni si au meritat victoria”, s-a rezumat sa spuna antrenorul darabenilor.

GALERIE FOTO:

[nggallery id=192]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page