Important

VIDEO | Bobi de la Fara Zahar: “Vreau sa-l felicit pe Bogdan Ota ca a venit cu pianul intr-o locatie improprie unui concert la pian”

Componentul trupei Fara Zahar, dorohoianul Bobi, a tinut sa-l felicite pe celalalt botosanean care a urcat aseara pe scena din Centrul Vechi, Bogdan Ota, pentru ca a avut curajul sa cante la pian intr-o locatie in care majoritatea celor prezenti, in special romii din zona nu erau obisnuiti cu astfel de melodii.

“A fost senzational, ca de fiecare data. Eu depun si foarte multa munca fizica, Bobo e cel cu vocea, treaba mea este ca totul sa mearga bine si publicul sa reactioneze si eu zic ca avea nevoie doar de aceasta scanteie, pentru ca seara sa explodeze. Publicul a fost extraordinar. Eu vreau sa il felicit din suflet si pe Bogdan, pentru ca a avut curajul sa vina cu pianul sau, intr-o piata, de sarbatoare cu bere, sarbatoarea orasului, o locatie improprie, teoretic, unui concert de pian, dar mi-a placut foarte mult cum a reactionat publicul si cum s-a simtit alaturi de un om din acelasi oras cu ei”, a spus Bobi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page