ImportantLocal

LOCAL | Focuri de armă pe ulițele din Vorniceni

Astazi, la ora 16:15, vanatorii au facut iarasi macel la Vorniceni, au impuscat cainii care le-au iesit in cale, lasand in urma lor imagini socante!
O masina de culoare neagra a oprit in dreptul unor tineri, care se aflau cu cainii la plimbare, cineva din interior a scos pusca si a inceput sa traga dupa caini, doi caini care ii insoteau pe acei tineri fiind impuscati.

Vanatorii au dreptul sa impuste doar cainii si pisicile fara stapan, care se afla pe fondul de vanatoare, doar care nu poarta jujeu la gat, dar sa intri in sat si sa tragi cu pusca, pare un exces de zel, dacă nu cumva o încălcare gravă a legii.

Legea spune ca vanatorii sunt obligati sa ridice animalele impuscate, sa le incinereze in spatii special amenajate, dar acest lucru nu s-a intamplat, animalele ramanand pe marginea drumului. Speram macar ca de data aceasta, Directia Sanitar-Veterinara Botoșani sa ia masurile legale.
Problema s-a mai repetat la data 10 noiembrie 2012, o grupă de vanatori din Darabani, acționând in același stil barbar, impuscand caini si vaci pe raza a patru comune invecinate cu Vorniceni.

 

Sursa: vorniceninews.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page