Diverse

DIVERSE | Cum să îţi cumperi asigurare RCA la cel mai mic preţ

Datorită dezvoltării rapide a tehnologiei de acces mobil şi permanent la internet, mediul online devine treptat dar sigur, metoda preferată de încheiere a asigurărilor RCA. Datorită unor aplicaţii dezvoltate în ultimii ani de tipul calculatorului RCA, şoferii au posibilitatea de a alege rapid şi sigur cea mai bună ofertă de asigurare pentru categoria de autovehicul condus.

RCA 2014: Pentru a încheia cea mai ieftină asigurare este important să se poată face o comparaţie de preţ între firmele de asigurări care oferă acest gen de servicii, scrie business24.ro. În funcţie de modul ales pentru a încheia asigurarea, realizarea unei astfel de comparaţii de preţ poate cădea de la o extremă la alta, ori incredibil de simplă, ori practic imposibilă.

1. încheierea asigurării la reprezentaţii autorizaţi-această variantă preferată până în urmă cu câţiva ani pierde în momentul actual teren în faţa opţiunilor mult mai simple, de încheiere a asigurarii online. Problema principală ridicată de această metodă este imposibilitatea de a face o comparaţie de preţuri în timp real. Sediile reprezentanţelor diverselor companii sunt răspândite în întreg oraşul. Este o modalitate care implică o pierdere de timp cu deplasarea până la reprezentaţă şi înapoi, dar şi riscul de a încheia o asigurare RCA mai scumpă decât varianta oferită de competiţie. Asigurarea încheiată astfel se obţine pe loc, însă este valabilă în 24 de ore.

2. Încheierea asigurarii online – site-urile dedicate incheierii de poliţe RCA online folosesc o aplicaţie specială denumită Calculator RCA cu ajutorul căreia şoferii pot verifica în cel mai scurt timp întreaga gamă de oferte de la toate companiile de asigurări autorizate. Site-urile de profil dezvoltă rapid suport sau chiar versiuni speciale pentru smartphone-uri şi tablete astfel încât asigurarea să poată fi încheiată din mers, la modul propriu. Acest tip de asigurare se livrează în general gratuit, în 24 de ore la orice adresă din ţară.

Sursa: romaniatv.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page