Important

UPDATE – VIDEO | Sute de oameni, tone de mancare si un SHOW incendiar oferit de Bandidos si Nicola – GALERIE FOTO

Cea de-a doua seara de spectacole din Centrul Vechi a adunat sute de oameni. Pe langa preparatele pregatite de comercianti, botosanenii au avut parte si de multa distractie si muzica.

Principala atractie a copiilor si a tinerilor a fost balciul din parcarea Elvila, unde chiar si amatorii de senzatii tari si-au putut satisface dorintele.

Nu au fost ocolite nici zonele unde se comercializau mici, carnaciori, costita de porc, porumb fiert sau copt, dar si dulciuri, dupa ora 20.00 cu greu mai gasindu-se un loc liber la mese.

Bineinteles ca din meniu nu a lipsit berea. Toti cei care s-au adunat in Centrul Vechi au avut parte si de un spectacol, deschis de DJ Roxy. Pe scena au mai urcat trupe si artisti locali, care au cantat sau au dansat.


De departe insa atractiile serii au fost baietii de la Bandidos si Nicola. Aproape o ora, cei trei membri ai trupei Bandidos au tinut publicul in priza, creand o atmosfera electrizanta.

Baietii nu au fost lasati sa plece de pe scena decat dupa un bis. In jurul orei 22.00, pe scena a urcat Nicola, care a interpretat melodii vechi si noi. In timpul reprezentantiei, artista i-a fotografiat si filmat pe cei adunati langa scena si a spus ca imaginile vor fi publicate pe pagina ei de Facebook, alaturi de alte imagini de la concertele pe care le sustine in toata tara.

Sambata ii asteapta pe botosaneni o noua zi de distractie. Pe langa trupele locale care vor evolua pe scena, vor incanta publicul Bogdan Ota, Fara Zahar si Bere Gratis.

GALERIE FOTO:

[nggallery id=186]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page