Stiri

NATIONAL | Bomba cu ceas care ticăie în toate instituțiile ne aruncă țara în aer

În situații de criză, când țara trebuie scoasă de pe pilot automat, vedem efectele grave ale unui fenomen perpetuat și agravat de 25 de ani: înlocuirea specialiștilor cu politruci în toate instituțiile publice.

Obiceiul schimbărilor pe criteriul politic este un cancer indus de către toare guvernările care au condus România. Cu fiecare schimbare de putere au fost înlăturați profesioniști din toate instituțiile pentru a se pune în loc oamenii partidelor. Apoi a venit altă Putere care, sub pretextul îndepărtării ”oamenilor lor”, a marginalizat alți specialiști pentru a face și mai mult loc propriilor politruci.

În cazul accidentului aviatic după care au murit Aura Ion și Adrian Iovan am văzut cum poate ucide incompetența politrucilor. Astazi vedem ”performanțele” politrucilor în bătălia cu vremea extremă. Sunt două situații speciale, care expun foarte rapid un nivel fără precedent de incompetență în guvernare.

Cu fiecare situație de urgență, acest guverm își dă rapid măsura incompetenței. Demonstrează că nu se află nimic în spatele gargarei electorale cu care au pacalit milioane. Prefectul de Buzău, demis de Ponta, s-a hlizit ca un prostănac cu Liviu Dragnea după ce a dovedit că habar nu are ce commune sunt blocate în zona lui.
Ponta l-a demis, deși el însuși a preferat să petreacă și să joace baschet în două situații extreme care impuneau o coordonare serioasă la nivel guvernamental.

Sursa:http://ziarero.antena3.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page