Important

POLITICA | Catalin Flutur catre candidatii la alegeri: “Responsabilitatea mea este sa va mai conduc o data la victorie”

Presedintele organizatiei judetene a PDL, Catalin Flutur, le-a transmis candidatilor din partea Miscarii pentru Botosani, la alegerile locale din 2012, cu ocazia lansarii oficiale, ca are responsabilitatea de a-i conduce la victorie, la alegerile din 10 iunie.

“In afara de candidatura pentru municipiul Botosani. pe mine ma apasa o alta mare responsabilitate. Responsabilitatea de co-presedinte al Miscarii pentru Botosani, de presedinte al PDL, responsabilitatea mea este sa va mai conduc o data la victorie. Pentru ca in afara de o singura campanie electorala, sa-i spunem un accident, pentru ca nu a fost vot politic, trebuie sa recunoastem, trebuie sa le readucem aminte adversarilor nostri politici, colegilor nostri din opozitie, ca i-am batut de fiecare data”, a spus Catalin Flutur.

El a mai spus ca perioada de selectare a candidatilor, pentru alegerile din luna iunie, a fost o una grea, insa cei care vor intra in cursa electorala din partea Miscarii pentru Botosani vor iesi invingatori.

“Bineinteles primarii care au fost in functie, sunt in functie si au avut si rezultate, au ramas alaturi de noi. Le multumesc tuturor. La fel cum trebuie sa le multumesc si colegilor nostri primari cu rezultate deosebite, dar care acum nu mai candideaza pentru noi. Ne-am facut strategii, am analizat, nu plecam aiurea la drum. Stim unde suntem, stim pe ce putem sa contam, le multumesc celor care nu mai sunt acum pe lista, dar sunt alaturi de noi si au inteles ca e momentul sa avem un alt candidat, ca sa castigam. Avem un calup de candidati care nu sunt primari, dar vor castiga sigur. A merge in aceasta lupta alaturi de Miscarea pentru Botosani cred ca nu este pentru nimeni un motiv de frica, pentru ca mergeti alaturi de oameni seriosi”, a adaugat Flutur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page