Retete
RETETA | Prajitura delicioasa Cappuccino Pavlova
Testeaza-ti limitele si prepara o delicioasa prajitura Cappuccino Pavlova. Cu aceasta reteta “a la MasterChef” iti vei cuceri definitiv apropiatii!
Ingrediente:
- 1 lingurita praf de cacao;
- 4 lingurite de praf de espresso;
- 4 albusuri de oua;
- putina sare;
- 240 g zahar pudra;
- 2 lingurite faina de porumb;
- 1 lingurita de otet din vin alb;
- 300 ml smantana.
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 160 de grade si tapeteaza o tava de cuptor cu foaie de copt. Deseneaza un cerc pe ea cu diametrul de 23 cm.
Amesteca zaharul cu espresso-ul instant si pune-le deoparte. Intr-un vas de metal, combina albusurile de ou cu sarea, apoi adauga treptat mixtura de cafea cu zahar. Cand compozitia incepe sa se omogenizeze, adauga faina si otetul.
Toarna compozitia in cercul din tava si da-o la cuptor timp de 60 de minute.
Bate bine smantana pana se ingroasa si apoi asaza-o delicat pe prajitura. La sfarsit, pudreaza cu cacao.
Serveste prajitura Cappucino Pavlova alaturi de o cana de ciocolata calda aromata.
Sursa: www.retete.acasa.ro