Important

HOROSCOP | Vezi ce-ti rezerva astrele astazi, 19 aprilie

Luna stă în Berbec toată ziua, în compania lui Uranus. Spre seară formează şi un aspect armonios cu Venus, prin urmare ziua este frumoasă, dinamică, plină de surprize. Soarele îşi schimbă locul în această seară, trecând din Berbec în Taur. Să vedem care sunt predispoziţiile pentru fiecare zodie:


BERBEC Conjuncţia Lună –Uranus în zodia ta, privind cu ochi buni spre destin, predispune la nonconformism, chef de schimbare, dorinţă de a face ceva nou, ieşit din comun. Astfel de iniţiative sunt binevenite acum, mai ales dacă au la bază o gândire pozitivă. Intrarea Soarelui în Taur este de bun augur în ceea ce priveşte segmentul financiar.

TAUR Având în vedere că Soarele se instalează, începând de astăzi după-amiază, în zodia ta, începe o perioadă favorabilă, cu ipostaze benefice şi succes. Soarele în Taur îţi readuce optimismul, sentimentul de siguranţă, stabilitate afectivă. Schimbările continuă însă la nivel de conştiinţă şi suflet.

GEMENI O zi plină de entuziasm, cu idei revoluţionare şi veşti care mai de care mai interesante. Viaţa socială este în continuare activă, schimbul de idei în diverse cercuri fiind o sursă valoroasă de inspiraţie pentru proiectele tale. Este o zi minunată şi pentru relaţii sau cunoştinte noi,  prin înscrierea într-un club sau într-o reţea socială.

RAC Ziua aceasta poate aduce o oportunitate incredibilă de afirmare socio-profesională. E posibil ca zona de activitate în care intri să fie diferită de ceea ce ai cunoscut până acum sau să ai şansa de a face ceva nou într-un context vechi. Pe de altă parte, Soarele în Taur îţi va aduce, în următoarea perioadă, bucurii şi ocazii favorabile prin prieteni şi susţinători.

LEU Conjuncţia Lună-Uranus în Berbec, asistată îndeaproape de Mercur, îţi oferă perspective mai înalte, deschidere mentală şi curajul de a te arunca într-un proiect nonconformist, care poate avea legătură cu străinătatea. Soarele în Taur luminează, de astăzi, zona carierei şi te susţine în toate demersurile profesionale.

FECIOARĂ Astăzi eşti cu ochii pe resursele altora. Contextul astral este de partea ta în această privinţă, aşadar, nu-ţi rămâne decât să primeşti darurile pe care ţi le fac alţii şi să te bucuri de resursele pe care ţi le pun la dispoziţie sau uşile pe care ţi le deschid. Soarele în Taur predispune la evoluţie, creştere, călătorii lungi, dorinţe împlinite.

BALANŢĂ Contextul astral de astăzi poate întoarce lucrurile la 180 de grade într-un parteneriat sau o colaborare. Schimbările sunt radicale, dar benefice, aşadar adaptează-te rapid la ele. Soarele intră în Taur şi îţi facilitează, în următoarele săptămâni, accesul la resursele altora: bani, timp, talent, informaţie.

SCORPION Luna în Berbec, acompaniată de Uranus, aduce surprize plăcute legate de zona muncii şi serviciului. Astăzi, lucrurile se întorc brusc în favoarea ta, prin rezolvarea neaşteptată a unui blocaj. Eşti susţinut şi financiar, dar şi cu alte resurse, aşa că nu-ţi rămâne decât să te laşi surprins de experienţele inedite ale acestei zile.

SĂGETĂTOR Pentru tine, această zi aduce impulsul de a te elibera din nişte constrângeri, de a începe un proiect creativ care să te inspire cu adevărat, de a experimenta tot felul de lucruri noi. Este o zi a bucuriei de viaţă, a renaşterii şi iubirii. Soarele în Taur permite, în următoarele săptămâni, succesul profesional.

CAPRICORN Intrarea Soarelui în zodia Taurului este un eveniment important pentru tine, mai ales sub aspectul iubirii şi creativităţii. Începe o perioadă favorabilă pentru o relaţie amoroasă nouă sau consolidarea uneia deja consacrate. De asemenea, este vremea înfloririi unor proiecte care au stagnat până acum.

VĂRSĂTOR Luna în Berbec şi întregul context astral pregătesc o zi aşa cum îţi place ţie: cu întâlniri, conversaţii interesante, curiozităţi satisfăcute, idei ingenioase. Soarele se mută în Taur, în zona casei şi familiei, ceea ce înseamnă că în următoarele săptămâni poţi realiza cu succes o schimbare de domiciliu, o redecorare sau clarificarea unor neînţelegeri în familie.

PEŞTI Ţie, această zi îţi poate aduce surprize financiare, răsturnări de situaţie într-o afacere sau în relaţia cu un şef, oportunităţi neaşteptate de câştig. Toate acestea se bazează pe un talent al tău, neexplorat suficient până acum sau chiar necunoscut. Pe de altă parte, Soarele în Taur te ajută să legi relaţii benefice, să comunici eficient şi să călătoreşti cu plăcere.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page