Retete
RETETA | Nutella Cheesecake
Ingrediente:
Pentru baza de cheesecake:
- 250 gr biscuiti macinati de preferat cu cacao(eu am folosit cei cu picaturi de cioco),
- 80 -100 gr unt topit,
Pentru crema Nutella:
- 5 linguri pline cu Nutella(cantarite aveau aproape 200 gr),
- 4 linguri zahar pudra,
- 320 gr crema branza tartinabila(eu am folosit Philadelphia),
- 400 gr frisca.
Mod de preparare:
Baza se face din biscuiti si unt topit. Tapetati fundul unei tortiere cu inelul detasabil, cu amestecul de biscuiti. Dati la frigider pana preparati crema. Mixam bine branza cu zaharul. Adaugam Nutella si frisca batuta bine.
Turnati crema peste baza de biscuiti. Nivelati si pieptanati cum vreti. Se pune in frigider (de preferat toata noaptea) sau macar 4 ore, oricum nu-l mancati tot si veti constata ca a doua zi e mai bun.
Sursa: culinar.ro