Retete
RETETA | Conopida delicioasa, la cuptor, cu branza si sunca
Conopida la cuptor cu branza si sunca este ideala pentru cina. Este o mancare usoara, se pregateste rapid, dar contine si foarte multe vitamine.
Ingrediente:
- 100 g branza de vaci
- 270 ml smantana
- 3 conopide medii
- 1 catel de usturoi
- 100 g sunca
- 120 g paine
- 1 lingura de oregano
Mod de preparare:
Pune mai intai la fiert smantana si usturoiul, pentru aproximativ 10 minute. Separat, fierbe conopida cu putina sare pentru circa 7 minute, pana cand se inmoaie putin. Scurge-o bine de apa, apoi asaz-o intr-un vas de iena. Toarna peste conopida smantana, branza, sunca, painea faramitata si oregano, apoi da vasul la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Conopida la cuptor cu branza si sunca se serveste calda, simpla sau presarata cu putina verdeata.
Sursa: www.retete.acasa.ro