RETETA | Paste gustoase cu trei tipuri de branza
Prepara un pranz savuros si gustos din paste cu trei tipuri de branza. Se pregatesc rapid si usor, au o aroma deosebita si sunt foarte satioase. In plus, sunt cremoase si extrem de delicioase.
Ingrediente:
- 375 g foi de lasagna proaspete
- 1/2 lingurita de cimbru proaspat
- 20g unt
- 250 g mascarpone
- 80 g gorgonzola
- 1/2 cana parmezan ras fin
Mod de preparare:
Taie foile de lasagna in fasii late de 3 cm. Pune-le la fiert, in apa cu putina sare, pentru aproximativ 7 minute.
Scurge-le bine si lasa-le sa se raceasca putin. Intr-o tigaie neaderenta, topeste untul la foc mediu. Adauge peste el cimbru, mascarpone si lasa-le sa se topeasca, aproximativ 2 minute.
Adauga si gorgonzola, si parmezanul si mai lasa compozitia pe foc inca 2 minute. Adauga pastele si amesteca-le bine cu branzeturile. La final, condimenteaza-le cu sare si piper dupa gust.
Pastele cu trei tipuri de branza se servesc calde, presarate cu cimbru.
Sursa: www.retete.acasa.ro