Local

LOCAL | Consilierii locali vor bilete mai ieftine la FC Botosani! Primarul a vorbit deja cu patronii echipei!

Biletele la meciurile de fotbal ale echipei FC Botosani sunt prea scumpe. Aceasta este concluzia la care au ajuns consilierii locali. Acestia vor sa aiba actiuni la echipa.

Problema pretului la biletele puse in vanzare de FC Botosani a ajuns si in Consiliul Local. Consilierii sunt nemultumiti de faptul ca sefii clubului cer prea multi bani botosanenilor, in timp ce Primaria investeste sume importante tot din taxele si impozitele platite de locuitorii municipiului pentru reabilitarea stadionului.

“Primaria ofera din taxele si impozitele majorate cu 16% mai bine de 200.000 euro pentru FC Botosani. Oamenii  care vin de ani de zile la fotbal nu-si permit sa mearga la meci in aceste conditii”, a precizat consilierul local, Marius Buliga. Mai mult decat atat, consilierul local a cerut Primariei sa devina actionar la club. Primarul municipiului sustine ca avorbit deja cu reprezentantii clubului pentru a rezolva intr-un fel sau altul problema pretului la bilete.

“Am cerut finantatorilor sa inteleaga ca vorbim de un sport de masa si care trebuie sa fie accesibil tuturor. Am cerut sa caute solutii pentru a muta presiunea in alta parte”, a precizat Ovidiu Portariuc.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page