Judet

O inimă bate din nou datorită unor polițiști de frontieră….Gabriel și Costel au salvat de la moarte un tânăr de 30 de ani

Zi friguroasă de octombrie, zona de frontieră a județului Botoșani, locul în care polițiștii execută serviciul de patrulare zilnic… O zi obișnuită de toamnă la frontiera țării, dar…
În jurul orei 07:30, Gabriel și Costel, polițiști de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, se întorceau din serviciul de patrulare către sediul sectorului, după o tură obositoare de noapte. Mai aveau doar câțiva kilometri până la sector.
În plin câmp, au observat un autoturism staționat pe marginea drumului. În câteva secunde polițiștii și-au dat seama că ceva nu este în regulă. S-au îndreptat spre mașină și au observat un bărbat, care nu se mișca și părea paralizat. Nu au stat o clipă pe gânduri acordându-i primul ajutor și solicitând imediat sprijinul unei ambulanţe.
Pentru a scurta timpul de intervenție, Gabriel și Costel au decis să plece cu bărbatul în vârstă de 30 de ani în întâmpinarea ambulanţei.
Personalul medical l-a preluat pe Andrei și le-a transmis polițiştilor că intervenția promptă și acordarea primului ajutor sunt vitale pentru a salva vieţi.
Aseară, Gabriel a primit un mesaj emoționant de la Andrei – „Dacă nu erați voi, acum nu mai eram nici eu. Mulțumesc!”
„Costel este polițist de frontieră cu 20 de ani de experiență și nu este prima dată când salvează o viață, iar Gabriel împlinește chiar astăzi 5 ani de când a intrat în rândul polițiștilor de frontieră.
Ne mândrim cu profesioniști ca voi! Felicitări!”, este mesajul transmis pe facebook de Poliția de Frontieră Iași

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page