Judet

Un elicopter dotat cu aparat radar, supraveghează traficul rutier din județul Botoșani – VIDEO

Un elicopter al Poliției Române, dotat cu aparat radar, supraveghează în aceste zile traficul rutier din județul Botoșani, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean, într-o postare pe pagina de Facebook.

IPJ Botoșani a publicat o filmare care surprinde conducătorul unui autoturism efectuând o depășire pe un segment unde manevra este interzisă.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, însă cele mai multe nu sunt favorabile instituției.

„La câte obstacolele și găuri sunt pe drumurile publice și poliția nu amendează pe administratorul drumului chiar sunteți penibili acuma și cu elicopterul faceți risipa aiurea de bani!”, a comentat un șofer.

„Dacă ar fi sa socotim, cu siguranță amenzile date nu compensează zborul elicopterului, salariile echipajului și costul tehnicii folosite! Seamănă a distracție pentru cei ce fac treaba asta, tot pe banii noștri!”, este părerea unui alt comentator.

„Puteți plimba ursul la altă masă. Statisticile privind mortalitatea pe șosele vor fi schimbate doar atunci când infrastructura va fi adecvată. Până atunci spor la ars banii publici și la făcut averi pentru parlamentari”, a scris un alt participant la trafic.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page