Politic

PNCR a intrat în cursa spre Parlament pentru ca „Botoșaniul să conteze în ecuația națională” – FOTO&VIDEO

Candidații Partidului Național Conservator Român (PNCR) la alegerile parlamentare au depus, miercuri, la Biroul Electoral Județean, dosarele și listele de susținători pentru înregistrarea oficială în cursa spre forul legislativ.

Primul loc la Senat este ocupat de Dănuț Andruș, președintele filialei PNCR, urmat de Simona Lupu, Cosmin Sava, Liviu Tănase și Cristina Gorobeț.

„Județul Botoșani este unul dintre județele bogate ale României. Avem zăcăminte neexploatate, avem capacități fantastice și mână de lucru. Să nu mai vorbim că este unul dintre cele mai bogate județe din punct de vedere cultural. Trebuie să înțelegem că Botoșaniul trebuie să conteze în ecuația națională, iar atunci când contezi poți să faci ceva”, a declarat Dănuț Andruș.

El a pus accent pe consolidarea identității naționale.

„În primul rând vrem să readucem identitatea noastră, pe care noi suntem clădiți. Ne-am dori normalitatea de care societatea are nevoie mai mult ca oricând: atunci când trebuie să spunem nu, să spunem nu, iar când spunem da, să spunem da. Din păcate am ajuns în postura în care stăm la dispoziția oricui, pe orice criteriu. Trebuie să creăm acea identitate pentru care părinții și bunicii noștri au luptat la nivel național”, a mai afirmat liderul PNCR.

La Camera Deputaților, pe prima poziție se regăsește Radu Țipișcă, urmat de Adriana Topalagă, Bogdan Ota, Mihai Buiuc, Igor Fosa, Petronela Huțu, Diana Agafiței și Constantin Mititelu.

„Sunt antreprenori, oameni de afaceri din Botoșani, cadre didactice, un cadru din sănătate, agricultori. Așa am acoperit cu cei 13 aproape toate domeniile importante în care oamenii performanți pot continua să facă lucruri performante la nivel național”, a precizat Radu Țipișcă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page