Important

Candidaturi la Parlament depuse de liberali îmbrăcați în negru – FOTO&VIDEO

Candidații PNL la alegerile parlamentare au depus, miercuri, la Biroul Electoral Județean, dosarele și listele de susținători pentru înregistrarea oficială în cursa spre forul legislativ. Toți liberalii prezenți la eveniment au purtat ținute negre.

„Faţă de ceilalţi din echipele care concurează cu noi, care au venit în roşu, în fast şi în bucurie, noi spune că lucrurile nu sunt deloc aşa pentru că, din păcate, judeţul nu arată deloc a stare de bunăstare şi a bucurie. Suntem mai sobri, mai atenţi şi putem genera un gest de mare atenţie faţă de viitorul acestui judeţ”, a afirmat preşedintele PNL, Valeriu Iftime.

El a subliniat că echipa candidaților liberali nu sunt oameni care „au trăit numai din politică”.

„De-a lungul timpului s-au pierdut foarte multe oportunități. Din păcate, pe foarte multe nu le mai putem recupera. Dar Dumnezeu ne dă întotdeauna speranță, bunătate și minte deschisă să găsim soluții. Și vă garantez că o echipă de oameni deștepți, de oameni buni, oameni profesioniști care au făcut ceva serios la viața lor și nu au trăit numai din politică, sunt capabili să schimbe fața județului prin relația Botoșani-Parlament-instituții guvernamentale”, a mai precizat președintele PNL.

Primul loc la Senat este ocupat de omul de afaceri Ovidiu Jitaru, urmat de Ionela Aiftincă, Valeriu Iftime, Marian Bidaşcă şi Bogdan Suruciuc.

La Camera Deputaţilor, pe prima poziţie se regăseşte Eduard Mititelu, care ocupă funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, urmat de Luciana Buliga, Alexandru Dumitriu, Bogdan Dăscălescu, Ioana Rusu, Andrei Nenişcă, Gabriel Timofte şi Gelu Graur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page