Local

Un botoșănean beat și drogat a lovit autospeciala poliției. A fost reținut pentru 24 de ore – FOTO&VIDEO

Astăzi, 5 octombrie a.c., în jurul orei 12:00, șeful Biroului de Ordine Publică, comisar șef de poliție Stărică Ionuț, din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, aflat în timpul liber, a observat în zona unei piețe, din Botoșani, o femeie care trăgea de portiera unui autoturism, încercând să convingă șoferul să nu plece, însă nu a reușit, iar conducătorul auto a accelerat, și femeia a căzut pe sol.

Ulterior, polițistul a aflat că persoana de la volan se afla sub influența alcoolului, motiv pentru care a pornit în urmărirea acestuia, concomitent solicitând intervenția patrulelor de poliție pentru oprirea sa.

În scurt timp, un echipaj de poliție a observat autoturismul pe Bulevardul Mihai Eminescu și s-a reușit blocarea sa în sensul giratoriu cu strada Octav Onicescu.

Conducătorul auto, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Botoșani, a coborât din autoturism, fără a cupla în treapta de parcare autoturismul, ceea ce a condus la deplasarea acestuia înspre autospeciala de poliție, lovind-o în partea laterală. În urma impactului a rezultat avarierea autospecialei.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Mai mult decât atât, rezultatul a fost pozitiv și pentru substanțele psihoactive, indicând posibila prezență in organism a cocainei și canabisului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere sub influența substanțelor psihoactive.

A fost reținut pentru 24 de ore.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page